{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.

Hostel Plus Prague ligger i et rolig boligområde (Holesovice) et stykke unna sentrum. Takket være Prahas velfungerende kollektivnettverk, tar det likevel bare 15 minutter med trikk inn til sentrum.

For å veie opp for den noe usentrale plasseringen tilbyr hotellet en rekke fasiliteter som er helt unike for et hostell i denne prisklassen. 

I likhet med sine søsterhostell i Firenze og Berlin, kan også dette hostellet friste sine gjester med fri benyttelse av deres innendørs svømmebasseng med tilhørende badstue. Hotellet har dessuten en hyggelig italienskinspirert restaurant med god mat og rimelige priser. Det er også her hotellets frokostbuffet blir servert. Hostel Plus Prague har dessuten en egen bar der dere kan bli kjent med andre unge fra resten av Europa.   

Resepsjonen er døgnåpen og det er gratis Wi-Fi tilgjengelig i hele bygningen. Ved behov er det også mulig å leie PC-er. Hotellet har også et stort loungeområde med sofaer og en stor TV. Det er muligheter med bagasjeoppbevaring ved forespørsel. 

Dere innkvarteres i 5-8-sengsrom rom med eget bad. Rommene er store og romslige og har en blanding av køyesenger og enkeltsenger.

Ved ankomst blir man belastet et depositum på EUR 10 pr. person. Beløpet vil bli refundert ved avreise såfremt ingen skade har skjedd.

Tilbake til hotelloversikten

  • A+: Very nice hotel standard and high comfort, 3- or 4-star hotels with extensive facilities.
  • A: Good tourist class hotels with private facilities in the rooms. Most likely also TV, Wi-Fi and other facilities.
  • B+: Very good youth hotels with wide range of facilities or ordinary tourist class hotels. All rooms with private facilities.
  • B: Youth hotels of reasonable standard. Most rooms have private facilities.
  • C: Hostels or simple youth hotels, often with shared facilities.
Få et uforpliktende tilbud

B Youth hotels of reasonable standard. Most rooms have private facilities.

Adresse: Přívozní 1, 170 00 Praha 7, Tsjekkia

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...