{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.

5 dagers klassetur til Barcelona


5 dagers klassetur til Barcelona
Se som liste

Send forespørsel
Reis på klassetur til Barcelona og bli fascinert av særegne kunstverk, fortauskafeer med nydelig tapas og en smilende lokalbefolkning. Lær spansk sammen med klassen og bli forelsket i denne sjarmerende byen.

Denne klasseturen er skreddersydd av våre reisespesialister for å gi elevene en minnerik reise sammen til en av Europas mest populære byer. En fantastisk arkitektur er fremtredende i byen, og dere får dessuten gode muligheter til å øve på språkkunnskapene. Klasseturen kan ikke minst benyttes til å skape et bedre samhold i klassen!

Ønsker dere mer faglig opplegg vil din personlige reisespesialist gi info om andre aktiviteter. Mulighetene for å fylle dagene på klassetur i Barcelona er mange, og vi skreddersyr en reise basert på deres ønsker og faglige behov. Alt er mulig! 

Få et uforpliktende tilbud på klassetur

Hva er inkludert?
 • Personlig reisespesialist og all hjelp og veiledning
 • Flybilletter tur/retur Oslo - Barcelona
 • 4 overnattinger inkl. frokost
 • Digitalt ISIC-kort til alle studentene
 • Alle skatter og avgifter

Merk: De faglige og sosiale aktivitetene er våre anbefalte forslag for denne turen og dermed ikke inkludert i prisen. Vi hjelper dere med å sette opp et program som passer deres ønsker og budsjett, og sender gjerne et uforpliktende tilbud med totalpris. 

Få et uforpliktende tilbud

Forslag til aktiviteter på denne turen
 • Spansk språkkurs
 • Sykkelsightseeing i Barcelonas gotiske kvarter
 • Guidet tur til Casa Batló, Casa Míla, Park Guell og Gaudí-museet
 • Guidet omvisning i Sagrada Familia
 • Reis til byen Figueres, kjent som Salvador Dalís fødested med museet Teatre-Museu Dalí
 • Picasso-museet

Programmet til denne klasseturen er skreddersydd av våre reisespesialister, perfekt for en 5-dagers klassetur til Barcelona. Dersom dere ønsker å inkludere andre aktiviteter eller faglig program hjelper vi dere selvfølgelig med det! 

Spør oss om program til klasseturen

Dag 1 Ankomst & sykkelsightseeing

Barcelona fascinerer og overrasker, og er den perfekte byen for en klassetur. For dere som ønsker å kombinere et faglig program med avslapping på strender, fantastisk tapas og livlig flamenco vil dere få et hav av reiseopplevelser sammen.

Allerede på dag 1 kan dere se fram til å oppleve Barcelona fra sykkelsetet. Det gotiske kvarteret vitner om en rik historie, og her vil dere få masse kultur og spennende historier på kort tid.

Dag 2 Språkkurs & guidet tur

¿Hablas español? Nå som dere er omgitt av spansk i det daglige vil det være dobbelt så lett å lære språket. Start dagen med et 2-timers språkkurs hvor de kommunikative ferdighetene vil bli veklagt, med fokus på ordforråd og uttale. Undervisningen tilpasses elevenes faglige nivå.

Casa Batló, Casa Míla, Park Guell og Gaudí-museet er severdigheter som er must-sees i byen. Ta bena fatt og gjøre dere klare for en guidet tur etter lunsj. Sannsynligheten er stor for at dere allerede her får bruk for noen av frasene dere lærte i språkkurset tidligere på dagen!

Dag 3 Språkkurs & Sagrada Familia

Vi bygger på språkkurset fra dagen før og setter av to timer til å lære spansk på dag 3. Skolen har som mål at undervisningen skal være morsom og effektiv, og åpner opp for å fokusere på bestemte emner hvis dere ønsker det.

Barcelonas desidert største kjennemerke er katedralen La Sagrada Familia. Hopp over kø og kaos med deres forhåndsbookede inngangsbilletter og bli med på en guidet omvisning etter en deilig lunsj i byen.

Dag 4 Dalí-museet

I dag har vi lagt til en aktivitet som ligger 14 mil utenfor Barcelona, nærmere bestemt Figueres. Dette er kjent som Salvador Dalís fødested. Her ligger Teatre-Museu Dalí, hvor dere kan finne rundt 4000 av Dalís vidunderlige kunstverk.

Dette er ulikt alle andre museer dere har sett tidligere, og byr på et minnerikt besøk inn i Salvador Dalís surrealistiske verden.

Dag 5 Picasso-museet & avreise

Denne klasseturen går mot slutten, men fortvil ikke, vi har selvfølgelig lagt inn et besøk til Picassomusèet før hjemreisen. La dere fascinere av mesterverkene til en av verdens største kunstnere før dere vender snuten hjem til Norge.

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...