{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.

5 dagers klassetur til Berlin


se imponerende grafitti på klassetur til berlin
Se som liste

Send forespørsel
Dra på tur til Berlin og gjør dere klare for utrolige kulturopplevelser! Byen har en lang historie som kan gjøre sterke inntrykk på de som kommer hit. Det er ingen tvil om at historiene fra pensum får en helt ny mening etter en klassetur til Berlin.

Våre reisespesialister har skreddersydd denne klasseturen for å gi elevene et sterkt innblikk i Berlins historie og utrolige kulturopplevelser. Klasseturen kan også benyttes til å skape et bedre samhold i klassen! Ønsker dere mer faglig opplegg, kan vi blant annet ordne besøk på en språkskole eller en tur under bakken på museet Berlin Underwelten.  Dagene i Berlin kan med andre ord enkelt fylles med spennende aktiviteter.

Få et uforpliktende tilbud på klassetur

Hva er inkludert?
  • Personlig reisespesialist og all hjelp og veiledning
  • Flybilletter tur/retur Oslo - Berlin
  • 4 overnattinger inkl. frokost
  • Digitalt ISIC-kort til alle studentene
  • Alle skatter og avgifter

Merk: De faglige og sosiale aktivitetene er våre anbefalte forslag for denne turen og dermed ikke inkludert i prisen. Vi hjelper dere med å sette opp et program som passer deres ønsker og budsjett, og sender gjerne et uforpliktende tilbud med totalpris. 

Få et uforpliktende tilbud

Forslag til aktiviteter på denne turen

Programmet til denne klasseturen er skreddersydd av våre reisespesialister, perfekt for en 5-dagers klassetur til Berlin. Dersom dere ønsker å inkludere andre aktiviteter eller faglig program hjelper vi dere selvfølgelig med det! 

Spør oss om program til klasseturen

Dag 1 Ankomst & båttur

Velkommen til Berlin! Tysklands hovedstad byr på en enestående og imponerende samling av landemerker og vil garantert tilfredsstille enhver student.

Berlin byr ikke bare på historiske monumenter og kulturelle institusjoner, men har også et vibrerende natteliv. Kom dere til rette på hostellet før dere utforsker en av Europas hippeste storbyer på en fantastisk båttur.

Dag 2 History to go

En studietur til Berlin byr på sterke historiske inntrykk, gatekunst og fantastiske kulturopplevelser. I dag får studentene bryne seg på ulike gruppeoppgaver i sentrum hvor man får sett og lært mye om byens historie underveis. En morsom og interaktiv måte å lære på!

Fortsett videre til DDR-museet hvor dere får et inntrykk av DDR slik det var før murens fall. Slå dere ned i en øst-tysk stue og lær mer om hverdagslivet i Øst-Tyskland under sosialismen.

Dag 3 Sachsenhausen Memorial

På dag 3 er det tid for faglig påfyll av Berlins historie. Bli hentet på hostellet med buss og kjør ca. 35 km nordover til konsentrasjonsleiren Sachsenhausen. Her får dere en fornemmelse av grusomhetene og mordene som fant sted i leiren. En engelskspråklig guide vil gi dere en historisk gjennomgang av konsentrasjonsleirens oppføring.

Dag 4 Vanvittig moro

Etter mye faglig innhold er det nå på tide å gjøre noe skikkelig moro sammen. Ta turen til Europas største badeland sør for Berlin hvor natur, kultur, arkitektur og spa er samlet under ett tak. Gå en tur i verdens største innendørs regnskog med trær opp til 18 meters høyde, eller prøv dere i klatreveggen, skliene eller kanskje en tur opp i luftballongen!

Dag 5 Grafitti-tur & avreise

Klasseturen til Berlin går mot slutten. Etter utsjekk fra hostellet kan dere se fram til en walking tour som viser dere gatekunsten og grafittien i byen fra et lokalt perspektiv.

Nå er det på tide å rekke flyet hjem til Norge med utrolige kulturopplevelser og sterke inntrykk i bagasjen.

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...