{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.

5 dagers klassetur til Krakow


5 dagers klassetur til Krakow
Se som liste

Pris fra*

2 386 NOK

Send forespørsel
Gi elevene et unikt innblikk i Europeisk krigshistorie, med en tur til Krakow. Selve byen er også en opplevelse i seg selv. Spesielt arkitekturen fra ulike perioder, som er godt bevart fordi byen ikke ble ødelagt under Andre Verdenskrig. Gå på tur ned i saltminene og opplev krigshistorien på nært hold! Spar tid og penger ved å fly til Krakow!

Gjør klasseturen til Krakow spesiell, med en god blanding av faglig fokus og sosiale aktiviteter. Våre reisespesialister har satt sammen et dagsprogram for klassen som både vil komme tett på historien, men også tilbringe hyggelige dager sammen med mye moro. 

Ønsker dere mer opplegg kan elevene blant annet få et innblikk i det Polske skolesystemet på skolebesøk, eller dra på utflukt til den enestående byen Zakopane med dens flotte natur og autentiske bypreg. Vi tar oss av det praktiske, og kan også legge til rette for flere morsomme aktiviteter.

Få et uforpliktende tilbud på klassetur

Hva er inkludert?
  • Personlig reisespesialist og all hjelp og veiledning
  • Flybilletter tur/retur Oslo - Krakow
  • 4 overnattinger inkl. frokost
  • Digitalt ISIC-kort til alle studentene
  • Alle skatter og avgifter

Merk: De faglige og sosiale aktivitetene er våre anbefalte forslag for denne turen og dermed ikke inkludert i prisen. Vi hjelper dere med å sette opp et program som passer deres ønsker og budsjett, og sender gjerne et uforpliktende tilbud med totalpris. 

Få et uforpliktende tilbud

Forslag til aktiviteter på denne turen

Programmet til denne klasseturen er skreddersydd av våre reisespesialister, perfekt for en 5-dagers klassetur til Krakow. Dersom dere ønsker å inkludere andre aktiviteter eller faglig program hjelper vi dere selvfølgelig med det! 

Spør oss om program til klasseturen

Dag 1 Ankomst & guidet fottur

Velkommen til Krakow! Etter at dere har sjekket inn på hotellet er det tid for en guidet sightseeingtur til fots. Her vil dere se gamlebyen som er godt bevart, og det historiske Kazimierz-området som er Krakows jødiske distrikt. En perfekt måte for å få et overblikk over byen på klasseturens første dag.

Dag 2 Auschwitz

Dag 2 blir dere hentet på hoteller for et besøk til Auschwitz. Auschwitcz-Birkenau er en viktig del av pensum, som den største og mest beryktede utryddingsleiren under 2. verdenskrig. Mange drømmer om å se stedet med egne øyne, kanskje for å lete etter svar eller rett og slett ta innover seg de grusomhetene som skjedde her. Vi ser at elever som drar hit, utvikler en stor interesse for å lære mer. Dette blir definitivt en minnerik og interessant opplevelse som dere sent vil glemme. Turen varer i 3,5 timer, inkluderer en engelsktalende guide og transport.

Dag 3 Wieliczka-saltgruvene

Få en helt unik opplevelse til fots, 300 meter ned i denne 700 år gamle saltminen. Dette er en av Polens største severdigheter, og du finner den på UNESCOs liste over mest bevaringsverdige kulturminnesteder. Her nede vil dere se flotte skulpturer og fire store kapeller, som er gravd ut av minearbeiderne. Elevene får et spennende innblikk i en viktig næring i Polens historie, og muligheten til å se hvordan driften av en mine fungerer. Turen inkluderer transport, inngang og tur med engelsktalende guide.

Dag 4 Moro på Energylandia

Det er tid for å legge tung historie til side og ha det gøy! Derfor har vi satt av en dag til heftige Energylandia, fornøyelsesparken som byr på adrenalin for både unge og voksne. Vi snakker berg-og-dalbaner, vannsklier, karuseller og mye mer.

Dag 5 Jewish Museum & avreise

Denne klasseturen går mot slutten, men etter en tidlig frokost på hotellet rekker dere en tur til Jewish Museum som ligger i det jødiske distriktet, Kazimierz. Tilbring tiden med utforske de mange fotografiene som dokumenterer restene av jødenes kultur og liv i Polen før det er på tide å rekke flyet hjem til Norge.

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...