{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.

5 dagers klassetur til London


5 dagers klassetur til London
Se som liste

Send forespørsel
Et multikulturelt miljø, historiske severdigheter, kule aktiviteter og ekte storbyopplevelser – ja, det er mange grunner til at London er en utmerket destinasjon for klasseturen, og en by som mange ønsker å reise til igjen og igjen.

Våre reisespesialister har satt sammen en pakke som er perfekt for klasseturen til London, med en god blanding av kule aktiviteter for klassen som vil oppleve en multikulturell storby og alle dens høydepunkter. Klasseturen kan også benyttes til å skape et bedre samhold i klassen! Vi snakker imponerende musikalopplevelser, en levende innføring i Londons dystre historie, en tur på filmsettet til den verdenskjente trollmannen Harry Potter og mye mer! 

Ønsker dere mer faglig opplegg, kan vi blant annet oragnisere et besøk på Bank of England Museum for å lære mer om bankens historie helt tilbake til grunnleggelsen i 1694, eller Shakespeare's Globe Theatre som er en tro kopi av teateret hvor noen av William Shakespeares kjente stykker ble satt opp. 

Få et uforpliktende tilbud på klassetur

Hva er inkludert?
  • Personlig reisespesialist og all hjelp og veiledning
  • Flybilletter tur/retur Oslo - London
  • 4 overnattinger inkl. frokost
  • Digitalt ISIC-kort til alle studentene
  • Alle skatter og avgifter

Merk: De faglige og sosiale aktivitetene er våre anbefalte forslag for denne turen og dermed ikke inkludert i prisen. Vi hjelper dere med å sette opp et program som passer deres ønsker og budsjett, og sender gjerne et uforpliktende tilbud med totalpris. 

Få et uforpliktende tilbud

Forslag til aktiviteter på denne turen
  • «Lion King – The musical»
  • 30 minutters tur opp London Eye
  • Madame Tussauds
  • Nervepirrende dag i skrekkmuseet London Dungeons
  • Tur på filmsettet til Harry Potter i Warner Bros Studio

Programmet til denne klasseturen er skreddersydd av våre reisespesialister, perfekt for en 5-dagers klassetur til London. Dersom dere ønsker å inkludere andre aktiviteter eller faglig program hjelper vi dere selvfølgelig med det! 

Spør oss om program til klasseturen

Dag 1 Ankomst & musikal

Etter at dere har sjekket inn på hotellet og spist en hyggelig velkomstmiddag er det tid for å ta turen ut for å se en veldig populær og imponerende musikal, nemlig Lion King! Gjør dere klare for en kveld fylt med latter, overraskelser og mange musikalske inntrykk.

Dag 2 London Eye & Madame Tussauds

Se London fra et fugleperspektiv med en 30 minutters tur opp London Eye! Herfra kan dere peke ut mange av Londons kjente bygninger og områder før turen går videre til Madame Tussauds. Voksmuseet er alltid populært blant skoleklasser som reiser på klassetur til London. Her kan dere boltre dere blant en rekke kule voksfigurerer av alle de største kjendisene i verden, samt den britiske kongefamilien. Hvis dere får tid kan vi også anbefale en tur til Westminster Abbey, Buckingham Palace, Hyde Park og St. Pauls Cathedral.

Dag 3 London Dungeons

For den tøffe klassen kan vi absolutt anbefale en nervepirrende dag i London Dungeons. Det er nemlig ikke et vanlig spøkelseshus, men et skrekkmuseum som tar for seg Londons mørke historie med svartedauen, pest, Jack the Ripper og behandlingen av kriminelle i gamledager. Museet tar gruppen med på en interaktiv og levende reise gjennom historien, med ekte skuespillere.

Dag 4 Harry Potter

Se hva som skjer bak scenen på Harry Potter-filmsettet med en guidet tur i Warner Bris Studio! Her kan dere se hvor de filmet ulike scener, med autentiske kostymer, møbler og redskaper brukt i filmene. For media-interesserte klasser er dette en perfekt anledning til lære litt om spesialeffekter og hvordan de har gitt liv til Harry Potters fiktive karakterer.

Dag 5 Avreise

Det er klasseturens siste dag og etter en frokost på hotellet er det på tide å ta turen til flyplassen for hjemreise til Norge.

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...