{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.

5 dagers klassetur til Malaga


Nyt kulturen og bylivet i Malaga
Se som liste

Send forespørsel
Dra på klassetur til Malaga og gjør dere klare for utrolige kulturopplevelser i Picassos fødeby! Her finner dere mange historiske bygninger, sjarmerende gater og flotte strender. Et perfekt utgangspunkt for dere som er interessert i kunst, kultur og vil lære spansk på klasseturen.

Våre reisespesialister har skreddersydd denne klasseturen til Malaga med spanskundervisning og flamenco-kurs. Perfekt for klasser som vil lære mer om kunsthistorie, kultur og utvikle språkferdighetene på klassetur. En klassetur kan også benyttes til å skape et bedre samhold i klassen, med sosiale aktiviteter og felles opplevelser. 

Få et uforpliktende tilbud på klassetur

Hva er inkludert?
  • Personlig reisespesialist og all hjelp og veiledning
  • Flybilletter tur/retur Oslo - Malaga
  • 4 overnattinger inkl. frokost
  • Digitalt ISIC-kort til alle studentene
  • Alle skatter og avgifter

Merk: De faglige og sosiale aktivitetene er våre anbefalte forslag for denne turen og dermed ikke inkludert i prisen. Vi hjelper dere med å sette opp et program som passer deres ønsker og budsjett, og sender gjerne et uforpliktende tilbud med totalpris. 

Få et uforpliktende tilbud

Forslag til aktiviteter på denne turen
  • 3 timer x 3 dagers spanskkurs
  • Guidet rundtur i Malaga
  • Flamenco-kurs med avskjedsmiddag og diplom

Programmet til denne klasseturen er skreddersydd av våre reisespesialister, perfekt for en 5-dagers klassetur til Malaga. Dersom dere ønsker å inkludere andre aktiviteter eller faglig program hjelper vi dere selvfølgelig med det! 

Spør oss om program til klasseturen

Dag 1 Ankomst & velkomstmiddag

Velkommen til Malaga! Her kan vi ordne med privat transport direkte til hotellet før dere får resten av dagen til å utforske de mange sjarmerende gatene i denne vakre byen.

På kveldstid er det duket for velkomstmiddag. Vi anbefaler å teste ut en lokal delikatesse, for eksempel fiskesuppen Gazpachuelo Malagueño eller den deilige mandelkaken Tarta Malagueña.

Dag 2 Spanskkurs & guidet tur

Etter frokost starter dagen med 3 timers spanskundervisning på språkskolen Debla i Malaga. Skolen ble grunnlagt i 1979 og ligger ved foten av Gibralfaro-fjellet, et av de grønneste områdene i Malaga med vakker utsikt over Middelhavet og kun 10 minutters gange fra den gamle bydelen. Skolens mål er å gi elevene undervisning av høy kvalitet og samtidig gjøre oppholdet til en uforglemmelig opplevelse.

Etter et opphold på skolen vil elevene være i stand til å snakke bedre spansk, og også ha en bedre forståelse for den spanske kulturen. De store, lyse klasserommene, den flotte hagen og terrassene med utsikt over Middelhavet, omgivelsene i seg selv og den individuelle oppfølgingen av elevene er med på å skape den helt spesielle atmosfæren som Debla er kjent for.

Etter kurset er det tid for en guidet rundtur i Malaga og felles middag på kvelden.

Dag 3 Spanskkurs & fritid

På dag 3 bærer det tilbake til Debla, for 3 nye timer med spanskundervisning. Elevene vil utvikle seg mye på kort tid og får mulighet til å teste sine nye språkkunnskaper på tur rundt i byen.

Kvelden er satt av til fritt program, der dere kan gjøre som dere ønsker. Hva med å ta en tur ned til stranda for en deilig dukkert og fantastisk solnedgang? Hvis dere ønsker å legge opp et program med flere aktiviteter kan vi selvfølgelig hjelpe dere med det!

Dag 4 Spanskkurs & flamenco

Klasseturen nærmer seg slutten, men for å gjøre oppholdet i Malaga ekstra verdifullt har vi lagt til nok en morgen med spanskundervisning. Elevene vil virkelig begynne å utvikle språkkunnskapene og kjenne på mestring. Kanskje de til og med begir seg ut i en samtale med noen lokale?

Etter 3 timer med spanskundervisning er det tid for en morsom aktivitet som vil skape god stemning og en hyggelig avslutning på klasseturen. Det er tid for flamenco-kurs! Kurset varer i 2 timer og avsluttes med avskjedsmiddag og diplom til elevene.

Dag 5 Avreise

Klasseturen til Malaga har nå kommet til slutten. Etter utsjekk fra hotellet er det på tide å rekke flyet hjem til Norge med mange kulturopplevelser og morsomme minner i bagasjen.

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...