{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.

5 dagers klassetur til Roma


5 dagers klassetur til Roma
Se som liste

Pris fra*

3 580 NOK

Send forespørsel
Få et fantastisk innblikk i europeisk kulturhistorie og dra på en historisk tidsreise på denne 5 dagers klasseturen til Roma. Denne klasseturen byr på det beste av Romas imponerende monumenter, kirker, kunstverk og historie.

En klassetur til Roma er som en reise tilbake i tid. Våre reisespesialister har skreddersydd denne klasseturen med de mest imponerende monumentene og morsomme aktiviteter som gir elevene en litt annerledes introduksjon til Romas historie. Klasseturen kan også benyttes til å skape et bedre samhold i klassen! Fra en rundtur med guide i Vatikanet til Gladiatorskole - programmet på denne turen er perfekt for dere som ønsker en klassetur spekket med opplevelser og Romas høydepunkter på 5 dager. 

Få et uforpliktende tilbud på klassetur

Hva er inkludert?
  • Personlig reisespesialist og all hjelp og veiledning
  • Flybilletter tur/retur Oslo - Roma
  • 4 overnattinger inkl. frokost
  • Digitalt ISIC-kort til alle studentene
  • Alle skatter og avgifter

Merk: De faglige og sosiale aktivitetene er våre anbefalte forslag for denne turen og dermed ikke inkludert i prisen. Vi hjelper dere med å sette opp et program som passer deres ønsker og budsjett, og sender gjerne et uforpliktende tilbud med totalpris. 

Få et uforpliktende tilbud

Forslag til aktiviteter på denne turen
  • Colusseum og Forum Romanum med audioguide
  • Imperial Rome: Halvdagstur med engelsktalende guide. Her får dere blant annet sett Trevifontenen, Spansketrappen, Pantheon og Piazza Navona.
  • Halvdags sightseeing i Vatikanet med engelsktalende guide. Her vil dere se Vatikanmuseet, Det Sixtinske Kapell, St. Peters-kirken og Vatikantorget.
  • Gladiator-for-en-dag! 2 timers gladiatorskole med innføring i historien til Gladiatorlekene

Programmet til denne klasseturen er skreddersydd av våre reisespesialister, perfekt for en 5-dagers klassetur til Roma. Dersom dere ønsker å inkludere andre aktiviteter eller faglig program hjelper vi dere selvfølgelig med det! 

Spør oss om program til klasseturen

Dag 1 Ankomst, Colosseum & Forum Romanum

Etter ankomst i Roma starter denne klasseturen med et besøk til spektakulære Colosseum og Forum Romanum. Ta bena fatt og gjør dere klare for å ta inn de enorme inntrykkene som venter ved noen av verdens mest kjente konstruksjoner. Med audioguide på øret kan dere vandre i eget tempo mens dere hører om romerske keisere, blodige kamper og utrolige historier om hvordan de utrolige konstruksjonene ble til. Med andre ord, et fantastisk innblikk i gamle Roma.

Dag 2 Imperial Rome

Gjør dere klare for en halvdagstur til fots i Romas gater, med engelsktalende guide. Her får dere blant annet se og høre om kjente høydepunkter som Trevifontenen, Spansketrappen, Pantheon og Piazza Navona. Det er bare å ta med notatbok, for her er det mye spennende å lære!

Dag 3 Vatikanet

I dag tar dere turen inn i Vatikanet, på en guidet tur med engelsktalende guide. Her skjer det mye på alle kanter, glem spesielt ikke å se opp! Fantastisk arkitektur og kunstverker venter på tur gjennom Vatikanmuseet med Det Sixtinske Kapell, St. Peters-kirken og Vatikantorget.

Dag 4 Gladiator for en dag

Bli med på gladiatorskole! Her får dere en to timers innføring i historien til Gladiatorlekene. I tillegg lærer dere angreps- og forsvarsteknikker brukt av gladiatorene i kamp. En morsom og unik opplevelse som dere sent kommer til å glemme.

Dag 5 Avreise

Denne klasseturen går mot slutten, og det er på tide å reise tilbake til Norge med mange nye minner i bagasjen. Det er i alle fall ingen tvil om at dere kommer til å ha mye å snakke om i historietimene fremover.

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...