{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.

Studietur til Istanbul


Studietur til Istanbul | Skoletur til Istanbul

Istanbul er den eneste by i verden som har vært hovedstad for både kristne- og islamske imperier og samtidig bevart trekk fra begge tidsperioder. Dette er byen hvor øst møter vest, og hvor "tusen og en natt" går hånd i hånd med vestlig kultur. Istanbul er en spennende by som byr på mange inntrykk.

Få et uforpliktende tilbud

5 grunner til å dra på klassetur til Istanbul

 • Istanbul er den eneste storbyen i verden som ligger på to kontinenter
 • Du kan oppleve noen fantastiske arkitektoniske severdigheter
 • Utforsk en av verdens største og eldste basarer, Grand Bazaar eller Kapalicarsi
 • Sjø, storby, historie og kultur - hva mer kan man ønske seg?
 • Med deres gratis ISIC og ITIC kort har dere rabatter i Istanbul på f.eks. Hard Rock Cafe, togbilletter eller inngang til Yildiz Palace.

Hvilke opplevelser kan dere forvente på en klassetur til Istanbul?

Istanbul er den eneste storbyen i verden som ligger på to kontinenter. Bosporossundet deler Istanbul i to, med det gamle Istanbul på europeisk side og forstadsbebyggelse på den asiatiske siden. Verdensdelene blir forbundet av to imponerende broer, Bosporosbroen fra 1973 og Faithbroen fra 1988. Man regner med at Stor-Istanbul har 15 millioner innbyggere, og er derfor en av verdens mest befolkede byer.

I dag finnes det tre sentrale bydeler i Istanbul; den gamle, den moderne og den asiatiske. Den gamle bydelen har en sjarmerende atmosfære og har mange hyggelige restauranter og kafeer. Her finner man verdens største og eldste Basar, Grand Bazaar eller Kapalicarsi. Det moderne Istanbul er ikke mindre fascinerende. Beyodul-kvartalet er full av liv og energi. Maten er fantastisk, og man bør prøve den tradisjonelle retten meze, som er en miks av forskjellige småretter.

På en studietur til Istanbul kan man oppleve noen fantastiske arkitektoniske severdigheter, som for eksempel Den blå moske og Hagia Sofia. Ikke gå glipp av alle de spennende markedene som garantert kommer til å gjøre inntrykk. En gruppereise eller skoletur til Istanbul kommer garantert til å by på kulturelle opplevelser som man ikke får noen andre steder i verden.

Faglig program på klasseturen til Istanbul

Istanbul byr på et hav av spennende opplevelser og serverdigheter, og byen er derfor på mange måter et opplagt reisemål for en studie- eller klassetur. Våre erfarne reisespesialister hjelper dere med å sette sammen deres faglige program til skoleturen. Vi kan hjelpe med å skreddersy deres faglige program og gi gode priser på f.eks

 • Den blå moske
 • Topkapi palasset
 • Aya Sofia moskeen
 • Basaren
 • Dolmabache palasset
 • Dervish kloster
 • Seiltur på Bosporus
 • Rustem Pasa Camii moskeen
 • En ekte tyrkisk aften

Hva er inkludert i pristilbudet?

 • Personlig reisespesialist og all hjelp og veiledning
 • Flybilletter t/r Oslo-Istanbul
 • 4 overnattinger inkl. frokost
 • Digitalt ISIC-kort til alle studentene
 • Halvdags sightseeing
 • Seiltur i Bosporosstredet
 • Alle skatter og avgifter

Det er alltid mulig å legge til flere overnattinger i Istanbul. Sjekk med våre reisespesialister hvis du har spørsmål knyttet til tilbudet.

Spør en reisespesialist

Hva er aktivitetene i pristilbudet?

Seiling i Bosporosstredet
En seiltur på Bospors hører med til ethvert besøk i Istanbul. Båtene seiler i sikk-sakk mellom den europeiske og den asiatiske siden, men det er ikke mulig å gå av underveis. Mellom påstigningsplassene kan man oppleve palasser, sommervillaer, moderne sommerbyer og små fiskehavner, avbrutt av skog og åpne landskap. Fergen seiler fra Eminönü til høyre for Galatabroen.

Halvdags sightseeing i det historiske sentrum
Turen starter ved Soliman-moskeen og videre til Hippodromen - den gamle veddeløpsbanen med monumenter fra den byzantinske keisertiden. Deretter går turen videre til Den blå moske, som er en mektig moske med hele seks minareter og et av Istanbuls landemerker. Moskeen er innredet med flotte, blå fliser. Ved siden av Den blå moske ligger Hagia Sophia - "Den hellige visdoms kirke" er en av verdens mest berømte bygninger.

Få info om aktiviteter

Hvorfor KILROY?

ikon for spar tid og penger på studietur til utlandet
Spar tid og penger

Vi har god kompetanse på organisering av komplekse gruppeturer verden over, så vi tar oss enkelt og greit av det praktiske etter at ønsker og forventninger lagt på bordet.

Ikon for styrk det faglige innholdet på studietur til utlandet
Styrk det faglige innholdet

For å kunne planlegge en vellykket og faglig forankret studietur, er det nødvendig med gode kontakter og inngående kjennskap til destinasjonen. Det er nettopp her vi kan bidra!

Ikon for trygghet og støtte hele veien på studietur til utlandet
Trygghet og støtte hele veien

Hos oss er dere i trygge hender. Dere har personlig kontakt med en reisespesialist gjennom hele planleggingsfasen, som også er tilgjengelig om problemer skulle oppstå underveis på turen.

Faglige aktiviteter i Istanbul

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...