{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.

Industriepalast Hostel ligger i bydelen Friedrichshain i Berlin, som er kjent for sine mange hippe restauranter og kafeer. Nærmeste U-Bahn er Warschauer Strasse.

Industriepalast Hostel har 400 sengeplasser fordelt på 90 rom, og med sine mange fasiliteter er dette hotellet ideelt for ungdommer som reiser i mindre og større grupper. Resepsjonen er døgnåpen og har en safe som gjestene kan benytte seg av. Hotellet har også en bar, et felles oppholdsrom med bordtennis og biljard, gjestekjøkken, gratis WiFi, en terrasse med utstyr til å grille mat, utleie av sykler, og mer.

Frokost er inkludert i prisen, og serveres som buffé i frokostrommet mellom 07.00 – 10:00.

Dere innlosjeres i 6- eller 8-sengsrom. Rommene er utstyrt med en vask. Det er mulig å oppgradere til rom med privat bad, mot et tillegg i prisen. Sengetøy er inkludert, men dere må bringe egne håndklær med.

Vennligst merk at det skal betales et depositum på EUR 200 ved innsjekk som sikkerhet mot skader. Depositumet refunderes i sin helhet ved utsjekk dersom ingen skader er gjort på hotellet under deres opphold. Ved innsjekk vil hotellets ansatte introdusere gruppen for hotellets regler.

Tilbake til hotelloversikten

  • A+: Very nice hotel standard and high comfort, 3- or 4-star hotels with extensive facilities.
  • A: Good tourist class hotels with private facilities in the rooms. Most likely also TV, Wi-Fi and other facilities.
  • B+: Very good youth hotels with wide range of facilities or ordinary tourist class hotels. All rooms with private facilities.
  • B: Youth hotels of reasonable standard. Most rooms have private facilities.
  • C: Hostels or simple youth hotels, often with shared facilities.
Få et uforpliktende tilbud

B Youth hotels of reasonable standard. Most rooms have private facilities.

Adresse: Warschauer Str. 43, 10243 Berlin, Tyskland

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...