{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.

Studietur til Tyskland


berlin-germany-biking

I hjertet av Europa ligger Tyskland som tilbyr tusenvis av middelalderslott, landskap fra landskap til storbypuls samt den elegante vin- og ølkulturen. Utforsk landet med kontraster og morsomme festivaler!

Det er mange grunner til at Tyskland er et populært land for studieturer og gruppereiser. I tillegg til språklig utbytte og kort reiseavstand kan Tyskland by på en rekke spennende attraksjoner og opplevelser. 

4 grunner til å dra på studietur til Tyskland:

 • Relativt kort reisevei
 • Det er et land med mye kultur og mørk historie
 • Det finnes spennende attraksjoner og faglige aktiviteter i alle av landets største byer (Berlin, Hamburg, München, Köln)
 • Det er enkelt å reise rundt i Tyskland

Vi arrangerer studieturer til alle byer i Tyskland, deriblant: Studietur til Berlin

Spør oss om studietur til Tyskland

Studietur til Tyskland

Tyskland er et stort sentraleuropeisk land, med rundt 82 millioner innbyggere. Landet med historisk og kulturell sjarm har pittoreske landsbyer og enorme byer å utforske. Tyskere er festfolk, og du finner mange festivaler for god vin- og ølsmaking for ikke å glemme den rike musikkscenen som får deg til å sparke hælene til himmelen. Det er mange måter å utforske det enorme landet. Hvis du er mer interessert i en grønn måte å reise på, kan du leie sykkel eller ta din egen med deg. Skal du komme deg fra sted til sted i Tyskland, bruker de fleste det store jernbanesystemet og bussnettverket, så vel som motorveisforbindelser som er overalt.

Tyskland er et land mange skoler velger når de skal dra på den årlige studieturen til utlandet, og det er det mange grunner til. Noen av de viktigste grunnene til det, er nok det språklige utbytte, reiseavstanden og prisen. I tillegg kan Tyskland by på en rekke spennende attraksjoner og opplevelser. En studietur til Tyskland kan variere i pris, avhengig av sesong, tilgjengelighet på flybilletter og overnatting. Vi kan skreddersy en pakkereise basert på deres ønsker og faglige behov. Alt er mulig! Vi tilbyr konkurransedyktige priser på studieturer, skoleturer og gruppereiser til Tyskland.

Noen opplevelser & severdigheter i Tyskland

 • Brandenburger Tor
 • Konsentrasjonsleirer 
 • Checkpoint Charlie 
 • Det jødiske museum
 • East side Gallery 
 • Neuschwanstein
 • Språkskole
 • Sykkelturer
 • Badeland
 • Båtturer

Hvorfor KILROY?

ikon for spar tid og penger på studietur til utlandet
Spar tid og penger

Vi har god kompetanse på organisering av komplekse gruppeturer verden over, så vi tar oss enkelt og greit av det praktiske etter at ønsker og forventningerer lagt på bordet.

Ikon for styrk det faglige innholdet på studietur til utlandet
Styrk det faglige innholdet

For å kunne planlegge en vellykket og faglig forankret studietur, er det nødvendig med gode kontakter og inngående kjennskap til destinasjonen. Det er nettopp her vi kan bidra!

Ikon for trygghet og støtte hele veien på studietur til utlandet
Trygghet og støtte hele veien

Hos oss er dere i trygge hender. Dere har personlig kontakt med en reisespesialist gjennom hele planleggingsfasen, som også er tilgjengelig om problemer skulle oppstå underveis på turen.

Faglige aktiviteter i Tyskland

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...