{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.

Studietur til Ungarn


Studietur til Ungarn | Gruppereise til Ungarn

Det finnes ingen land som er helt som Ungarn. Beliggende midt i hjertet av Europa har Ungarn kapret en enestående plass og blitt en favoritt blant backpackere! Slapp av i termalbadene, utforsk historien og kulturen, ta inn utsikten fra et elvecruise på Donau. Opplev et spennende land på en studietur til Ungarn.

Få et uforpliktende tilbud

4 grunner til å dra på studietur til Ungarn

 • Spennende historie, flott arkitektur og gode matopplevelser
 • Her kommer man veldig langt for pengene
 • Det er tonnevis av naturlig skjønnhet i Ungarn
 • Termalbadene er noen av verdens fineste

Vi arrangerer studieturer til alle byer i Ungarn, deriblant: studietur til Budapest

Studietur til Ungarn

Så snart dere får opplev den vakre, historiske byen Budapest og ser solen bli reflektert i den vakre Donau-elven, som på dramatisk vis deler Budapest i to, kommer dere garantert til å bli betatt av denne vakre byen. Dette allerede før dere har fått mulighet til å oppleve Ungarns unike og fantastiske kjøkken.

Vi anbefaler gjerne Ungarn som reisemål for studieturer og gruppereiser. Ungarn er proppfull av spennende opplevelser og er på mange måter en av Europas skjulte perler. På studietur i Ungarn kan vi garantere dere en tur full av nye inntrykk og spennende opplevelser. Vi kan hjelpe dere med å skreddersy en studietur til Ungarn basert på deres behov og ønsker. 

Forslag til faglige og sosiale aktiviteter

 • Donau-kneet
 • Szentendre
 • Ezstergom
 • Kesckemèt og pusztaen
 • Balaton sjøen
 • Fiskerbastionen
 • Seiltur på Donau
 • Mattiaskirken

Hvorfor KILROY?

ikon for spar tid og penger på studietur til utlandet
Spar tid og penger
Vi har god kompetanse på organisering av komplekse gruppeturer verden over, så vi tar oss enkelt og greit av det praktiske etter at ønsker og forventningerer lagt på bordet.
Ikon for styrk det faglige innholdet på studietur til utlandet
Styrk det faglige innholdet
For å kunne planlegge en vellykket og faglig forankret studietur, er det nødvendig med gode kontakter og inngående kjennskap til destinasjonen. Det er nettopp her vi kan bidra!
Ikon for trygghet og støtte hele veien på studietur til utlandet
Trygghet og støtte hele veien
Hos oss er dere i trygge hender. Dere har personlig kontakt med en reisespesialist gjennom hele planleggingsfasen, som også er tilgjengelig om problemer skulle oppstå underveis på turen.

Faglige aktiviteter i Ungarn

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...