{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.

Studietur til Boston


Studietur til Boston | Klassetur til Boston

Det er mange opplevelser og ting å gjøre på en studietur til Boston. Byen har noen av Amerikas best bevarte historiske bygninger og er kjent for sin forfriskende blanding av gamle og nye bygninger. De fleste severdigheter finnes innen gåavstand og byen er ren og trygg. Boston har spilt en viktig rolle i stiftelsen av de forente statene, noe man tydelig kan merke i byen. Det moderne Boston er en by full av kulturelt mangfold med mange forskjellige nasjonaliteter og etniske grupper.

Få et uforpliktende tilbud

En av Bostons mest kjente severdigheter er "The Freedom Trail" - en rød linje som strekker seg gjennom det meste av byen. Linjen symboliserer den den blodige veien Amerika måtte gå for å oppnå frihet fra Det britiske imperiet. Den røde linjen gjennom byen viser 16 av de viktigste monumentene knyttet til den amerikanske uavhengighetskrigen. Det er mulig å gå hele turen på bare et par timer, men det kan også ta flere dager dersom man har lyst til å fordype seg i historien.

 

5 grunner til å reise på klassetur til Boston:

 • Det er trygt og lett å bevege seg rundt i byen og de fleste severdigheter finnes innen gåavstand. 
 • Opplev den unike blanding av historie, kunst, kultur som Boston kan by på. 
 • Med sine mange opplevelser og severdigheter, er Boston en spennende by man aldri blir helt ferdig med å utforske
 • Oppleve Nord-Amerikas femte største by!
 • Mulighet for lærerike utflukter og opplevelser for alle typer klasseturer
 • ... og masse mer!

 

Studietur til Boston

Boston er kjent for sine viktorianske mursteinshus. Gå en tur gjennom Back Bay-området. Her får man et inntrykk av hvordan Boston så ut på 1800-tallet. Ta turen til Newbury Street og spesielt Beacon Hill for litt shopping. Besøk noen av Bostons mange nabolag, for eksempel Little Italy, Chinatown eller Dorchester. Der man kan prøve blant annet vietnamesisk, jamaicansk eller haitisk mat. Bli med på en guidet tur på Harvard University. Det verdensberømte universitetet ligger i forstaden Cambridge, like utenfor Boston.

Opplev kunst og kultur i Boston

Andre aktiviteter man kan glede seg til i Boston er blant annet å dra på baseballkamp med The Red Sox på Fenway Park! Amerikanerne elsker baseball, så her får man anledningen til å oppleve den amerikanske kulturen fra innsiden. Eller besøk Bostons Museum of Fine Arts. Det er et fantastisk museum som ble bygget i 1876, og er i dag et av USAs største kunstmuseer. Samlingen inkluderer malerier av kjente kunstnere som Monet, John Singer Sargent, Van gogh, Cézanne og Winslow Homer.

Forslag til faglige og sosiale aktiviteter

 • Harvard University
 • Baseballkamp
 • The Freedom Trail
 • Massachusetts State House
 • Faneuil Hall
 • King's Chapel
 • Old State House
 • Den historiske fregatten "USS Constitution"
 • Boston Museum of Fine Arts
 • South End

Hvorfor KILROY?

ikon for spar tid og penger på studietur til utlandet
Spar tid og penger
Vi har god kompetanse på organisering av komplekse gruppeturer verden over, så vi tar oss enkelt og greit av det praktiske etter at ønsker og forventninger lagt på bordet.
Ikon for styrk det faglige innholdet på studietur til utlandet
Styrk det faglige innholdet
For å kunne planlegge en vellykket og faglig forankret studietur, er det nødvendig med gode kontakter og inngående kjennskap til destinasjonen. Det er nettopp her vi kan bidra!
Ikon for trygghet og støtte hele veien på studietur til utlandet
Trygghet og støtte hele veien
Hos oss er dere i trygge hender. Dere har personlig kontakt med en reisespesialist gjennom hele planleggingsfasen, som også er tilgjengelig om problemer skulle oppstå underveis på turen.

Faglige aktiviteter i Boston

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...