{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.

Studietur til Chicago


Studietur til Chicago | Gruppereise til Chicago

Chicago er mest kjent for to ting: Fantastisk jazz og 1930-tallets gangstere. Byen er heldigvis ikke lenger dominert av gangstere, men det er lett å se for seg hvordan det var her på 20- og 30-tallet da stilige gangstere røyket sigarer og inngikk lugubre avtaler. Flere av de mest ikoniske byggene fra denne tiden står her fortsatt og en vandring gjennom Chicagos tidligere gangsternabolag er virkelig å anbefale.

Få et uforpliktende tilbud

Som en sterk kontrast til Chicagos sjarmerende, gamle mursteinbygninger, finnes det deler av byen som er ekstremt moderne. Faktisk har Chicago noen av de høyeste skyskraperne i verden. Noen av disse er arkitektonisk svært imponerende. Det er derfor verdt å ta en båttur på Chicago River så dere kan beundre byens skyline fra vannet.

Studietur til Chicago

Chicago er den største byen i staten Illinois og ligger vakkert til ved Lake Michigan. Byen er rik på studierelevante opplevelser og dere kan se både særegen arkitektur, verdensberømte museer, frodige parker og pulserende nabolag. Etter å ha vandret rundt blant Chicagos skyskrapere en hel dag kan det være forfriskende å ta turen innom en av byens nydelige parker. Grant Park og Millennium Park er de mest populære parkene og kan friste med fantastisk utsikt over byen og livlig urban atmosfære.

Forslag til aktiviteter i Chicago

  • Navy Pier
  • Art Institute of Chicago
  • Millennium Park
  • Wrigley Field
  • Willis Tower
  • Museum of Science and Industry
  • John Hancock Center
  • Lincoln Park
  • Field Museum of Natural History
  • Michigan Avenue og Magnificent Mile 

Hvorfor KILROY?

ikon for spar tid og penger på studietur til utlandet
Spar tid og penger
Vi har god kompetanse på organisering av komplekse gruppeturer verden over, så vi tar oss enkelt og greit av det praktiske etter at ønsker og forventninger lagt på bordet.
Ikon for styrk det faglige innholdet på studietur til utlandet
Styrk det faglige innholdet
For å kunne planlegge en vellykket og faglig forankret studietur, er det nødvendig med gode kontakter og inngående kjennskap til destinasjonen. Det er nettopp her vi kan bidra!
Ikon for trygghet og støtte hele veien på studietur til utlandet
Trygghet og støtte hele veien
Hos oss er dere i trygge hender. Dere har personlig kontakt med en reisespesialist gjennom hele planleggingsfasen, som også er tilgjengelig om problemer skulle oppstå underveis på turen.

Faglige aktiviteter i Chicago

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...