{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.

Studietur til Miami - Vannsport og Art Deco


Studietur til Miami | Gruppereise til Miami

Miami har på ekte amerikansk vis erklært seg selv til "USAs mest fantastiske by" og etter en tur i Miamis nyrestaurerte Art Deco District, kommer du ikke til å være i tvil om at de har rett. Området er preget av en vennlig atmosfære og utvalget av kunst og kultur er nærmest uendelig. På en studietur til Miami har man muligheten til å kombinere natur, kultur og storby i en og samme innholdsrike tur.

Få et uforpliktende tilbud

Miami er et solfylt og godt alternativ til New York, for selv om Miami er mest kjent for sol og strandliv, vitner regionens 5,5 millioner innbyggere om at Miami også er en storby med evner å tiltrekke seg både bedrifter og arbeidskraft fra andre steder i landet. Når man er i Miami er det umulig å unngå populære Miami Beach, som byr på kritthvit sand og krystallklart vann. Ikoniske Ocean Drive løper langs stranden og flankeres av rekke koselige strandkafeer, vel verdt et besøk. Miami huser også en av verdens beste dyrehager og verdens vakreste svømmebasseng; The Venetian Pool. En tur til nærliggende Everglades National Park er dessuten alltid populært.

Studietur til Miami

Florida kalles for 'The Sunshine State', mens Miami refereres til som 'The Magic City', så her skal det ikke være noe tvil om at området har mye å by på. Florida har den siste tiden seilet opp som en populær destinasjon for studieturer. Forbedret flyforbindelse til Europa er noe av forklaringen, men også fordi mange har lyst til å oppleve Miamis deilige vær og spennende underholdningstilbud.

Forslag til aktiviteter i Miami

  • South Beach
  • Vizcaya Museum & Garden
  • Ocean Drive
  • Lincoln Road Mall
  • Miami Seaquarium
  • Venetian Pool
  • Little Havana

Hvorfor KILROY?

ikon for spar tid og penger på studietur til utlandet
Spar tid og penger
Vi har god kompetanse på organisering av komplekse gruppeturer verden over, så vi tar oss enkelt og greit av det praktiske etter at ønsker og forventninger lagt på bordet.
Ikon for styrk det faglige innholdet på studietur til utlandet
Styrk det faglige innholdet
For å kunne planlegge en vellykket og faglig forankret studietur, er det nødvendig med gode kontakter og inngående kjennskap til destinasjonen. Det er nettopp her vi kan bidra!
Ikon for trygghet og støtte hele veien på studietur til utlandet
Trygghet og støtte hele veien
Hos oss er dere i trygge hender. Dere har personlig kontakt med en reisespesialist gjennom hele planleggingsfasen, som også er tilgjengelig om problemer skulle oppstå underveis på turen.

Faglige aktiviteter i Miami

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...