{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.

Studietur til San Francisco - Alcatraz og Golden Gate Bridge


Studietur til San Francisco | Gruppereise til San Francisco

San Francisco er en sammensatt by med en fascinerende karakter. Den har både en liten bys sjarmerende intimitet og en verdensmetropols sofistikerte stemning og stil. En ting er sikkert - dere vil ikke kjede dere på studietur til San Francisco!

Få et uforpliktende tilbud

Ikke mange besøkende forlater San Francisco med et dårlig inntrykk. Byen byr på en kombinasjon av naturlig skjønnhet og en kunstnerisk perfeksjon uten sidestykke i USA. Byen er delt inn i ulike bydeler eller "distrikter", blant annet det bohemske Mission District, Chinatown, forretningsdistriktet CDB og den homoseksuelle bydelen Castro (hvor den storartede Gay Freedom Day Parade avholdes juni hvert år). Med andre ord er det mange steder å utforske! 

Studietur til San Francisco

Få byer i verden, om noen, kan by på så mange verdenskjente, ikoniske attraksjoner innenfor et så lite område. Ta en båttur ut til den sagnomsuste fengselsøya Alcatraz, ta en gåtur eller sykkeltur over Golden Gate Bridge, hopp på en av de gamle trikkene, eller nyt den livlige atmosfæren på Fisherman's Wharf.

Forslag til aktiviteter i San Francisco

  • Fishermen`s Wharf
  • Alcatraz
  • Lombard Street
  • Golden Gate Bridge
  • Cable Car
  • Mission Dolores
  • Union Square
  • Presidio
  • Golden Gate Park
  • Chinatown

Hvorfor KILROY?

ikon for spar tid og penger på studietur til utlandet
Spar tid og penger
Vi har god kompetanse på organisering av komplekse gruppeturer verden over, så vi tar oss enkelt og greit av det praktiske etter at ønsker og forventninger lagt på bordet.
Ikon for styrk det faglige innholdet på studietur til utlandet
Styrk det faglige innholdet
For å kunne planlegge en vellykket og faglig forankret studietur, er det nødvendig med gode kontakter og inngående kjennskap til destinasjonen. Det er nettopp her vi kan bidra!
Ikon for trygghet og støtte hele veien på studietur til utlandet
Trygghet og støtte hele veien
Hos oss er dere i trygge hender. Dere har personlig kontakt med en reisespesialist gjennom hele planleggingsfasen, som også er tilgjengelig om problemer skulle oppstå underveis på turen.

Faglige aktiviteter i San Francisco

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...