{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.

Studietur til Washington D.C.


Studietur til Washington | Gruppereise til Washington

USAs første president, George Washington, valgte selv hvor byen skulle ligge, og byen fikk navnet sitt etter han. Washington D.C. har vært hjemstedet til USAs regjering siden år 1800. I løpet av 200 år har byen vokst med nasjonen, og den representerer i dag noe av det beste USA har å by på.

Få et uforpliktende tilbud

Storbyen Washington er et opplagt reisemål og en studietur eller gruppereise. De store monumentene vitner om en storhetstid: Memorial Walls og Arlington Cemetery gir et sterkt inntrykk av amerikanernes innsats og tap i kriger og uroligheter. Det ligger mange museer ved «The Mall», hvor man kan få et innblikk i amerikanernes historie, både fortid og nåtid. Museene er enorme og det finnes mange av dem, så her har man mye godt i vente.

Studietur til Washington

Washington er en fin og overskuelig by med innbyggere som er imøtekommende og hjelpsomme. En studietur til Washington passer for dere som vil lære om Amerikas historie i USAs hovedstad. Fra Washington er det bare 3,5 timers togtur til New York. Hvis dere drømmer om å kombinere storbyene New York og Washington D.C. på en studietur, kan vi hjelpe dere med å sette sammen reisen.

Forslag til aktiviteter i Washington

  • Capitol Hill
  • Det hvite hus
  • Washington Monument
  • Lincoln Memorial
  • Vietnam War Memorial
  • National Air & Space Museum
  • FBI
  • Fords Theatre
  • Georgetown

Hvorfor KILROY?

ikon for spar tid og penger på studietur til utlandet
Spar tid og penger
Vi har god kompetanse på organisering av komplekse gruppeturer verden over, så vi tar oss enkelt og greit av det praktiske etter at ønsker og forventninger lagt på bordet.
Ikon for styrk det faglige innholdet på studietur til utlandet
Styrk det faglige innholdet
For å kunne planlegge en vellykket og faglig forankret studietur, er det nødvendig med gode kontakter og inngående kjennskap til destinasjonen. Det er nettopp her vi kan bidra!
Ikon for trygghet og støtte hele veien på studietur til utlandet
Trygghet og støtte hele veien
Hos oss er dere i trygge hender. Dere har personlig kontakt med en reisespesialist gjennom hele planleggingsfasen, som også er tilgjengelig om problemer skulle oppstå underveis på turen.

Faglige aktiviteter i Washington

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...