{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.

Studer miljø og bærekraftig utvikling i utlandet

master i miljø og bærekraftig utvikling

Har du lyst til å studere master i miljø og bærekraftig utvikling?

Denne typen kompetanse blir stadig mer etterspurt i arbeidsmarkedet, og kan derfor bidra til å gjøre deg mer attraktiv som arbeidstaker. Dette er dessuten et kjempespennende felt der forskningen gjør nye framskritt nærmest daglig.

Under kan du lese om 4 forskjellige mastergrader som på ulikt vis fokuserer på bærekraftig utvikling. Har du lyst til å vite mer om den enkelte grad, kan du lese mer på universitetenes egne nettsider eller ta kontakt med en av våre hjelpsomme studieveiledere.

Book gratis studieveiledning

1. Master of Sustainability på The University of Sydney i Sydney, Australia

Denne mastergraden passer perfekt for deg som ikke nødvendigvis har en miljøfaglig bakgrunn, men som kunne tenke deg å lære mer om prinsippene bak bærekraftig utvikling. Dette studiet utvider horisontene dine og kan bidra til å gi deg et karrierefortrinn enten du drømmer om å jobbe innen finans, byplanlegging, folkehelse, arkitektur eller noe helt annet. På toppen av det hele foregår studiene i Sydney, en av verdens beste studentbyer!

Studiets varighet: 1,5 år
Studieavgift: ca. 38 200 AUD per år *

2. Master of Environmental Management på University of the West of England i Bristol, England

Har du lyst til å lære hvordan du kan bidra til å begrense omfanget og konsekvensene av verdens største miljøutfordringer? Dette studiet sikter på å gi studentene de nødvendige verktøyene som skal til for å kunne utvikle varige løsninger som virkelig gjør en forskjell for miljøet. For hvordan skal vi egentlig løse utfordringer knyttet til klimaforandringer, luftforurensning, tap av biologisk mangfold, matsikkerhet og tilgang til rent vann? Dette studiet er egnet for deg som kunne tenke deg å jobbe som miljøkonsulent i større private selskap, NGOer eller for en offentlig etat, slik som Miljødirektoratet eller Klima- og miljødepartementet. 

Studiets varighet: 1 år
Studieavgift: ca. 12 250 GBP per år*

3. Master of Global Leadership and Sustainable Development på Hawaii Pacific University i Honolulu, Hawaii, USA

Okey, så er det kanskje ikke så miljøvennlig å fly helt til andre siden av kloden for å studere, men blir du værende der i to år for å lære mer om bærekraftig utvikling er det kanskje greit likevel? På dette studiet lærer du å dykke ned under overflaten for å undersøke de bakenforliggende årsakene til globale utfordringer knyttet til økonomisk, sosial og økologisk bærekraft. Etter endt utdanning kommer du til å ha de akademiske forutsetningene til å kunne gå i bresjen for å utvikle bærekraftige løsninger for nåværende og framtidige generasjoner. Be the change! 

Studiets varighet: 2 år
Studieavgift: ca. 15 570 USD per år *

Master of Sustainable Practice på RMIT University i Melbourne, Australia

På dette studiet får du muligheten til å undersøke komplekse problemstillinger knyttet til bærekraftig utvikling sammen med likesinnede studenter. Dere jobber sammen i prosjektgrupper rundt temaer som vannforvaltning, energiforbruk, miljøvennlig infrastruktur, avfallshåndtering, matsikkerhet osv. Denne prosjektbaserte måten å jobbe på gjør at du lærer mye, samtidig som det gjør deg godt rustet til en arbeidshverdag preget av tette samarbeid på tvers av ulike fagområder. Som om ikke mastergraden i seg selv var spennende nok, foregår den attpåtil i den fantastiske studiebyen Melbourne.

Studiets varighet: 2 år
Studieavgift: ca. 33 600 AUD per år *

Virker det spennende å studere noe som kan bidra til å gjøre verden til et bedre sted?

Da bør du ta kontakt med en av våre studieveiledere! De kan hjelpe deg med å finne det studiet som passer best for deg og din faglige bakgrunn. Studieveiledningen er uforpliktende og helt gratis. 

Snakk med en studieveileder

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...