{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.

9 merkelige amerikanske collegetradisjoner

9 merkelige amerikanske collegetradisjoner

Når man plasserer flere tusen unge mennesker sammen på én skole og lar dem bli der i 3 til 5 år, kommer det garantert til å skje merkelige ting etterhvert. Her er vår liste over noen av USAs sprøeste og kuleste collegetradisjoner.

1. Cadet vs. Civilian Snowball Fight

Her snakker vi snøballkrig på høyt nivå! På Virginia Tech University går det to typer studenter: vanlige sivile studenter og kadetter (som er under militær utdannelse). Hvert år møtes de to studentgruppene til dyst under den årlige snøballkrigen. Krigen foregår ved det første snøfallet hvert år og sparkes i gang ved at noen drar i brannalarmen. Alle studentene stormer deretter ut på plenen for en herlig, spontan snøballkrig.

2. The Krispy Kreme Challenge

Det store donutløpet! I dette relativt usunne veldedighetsløpet løper studenter fra North Carolina State University fra universitetet og til nærmeste Krispy Kreme-sjappe. Her kaster de i seg et dusin donuts før de løper de siste 4 kilometerne tilbake til skolen. Rekorden per dags dato er 29 minutter og 02 sekunder. Noe du kan slå?

College Krispy Kreme Challenge

3. Sod Cemetery

Helt siden 1962 har Florida State University hatt en merkelig tradisjon som stammer fra da Dean Coyle Moore utfordret kapteinen på skolens amerikanske fotballag: Dersom laget vant deres neste kamp, skulle han ta med seg en gresstust fra motstanderlagets hjemmebane tilbake til skolen. FSU vant og kapteinen tok med seg gresstusten tilbake til Moore. I seiersrus bestemte han seg for å begrave den på FSUs fotballbane og kronet graven med en minnesplakett. Dermed var en ny tradisjon født! I dag hviler det til sammen 103 gresstuster på FSU - hver med sin egen minnesplakett

4. Silent Dance Party

På en av de siste lesedagene før eksamen på Carleton College i Minnesota arrangeres det et "Silent Dance Party". På forhånd har alle studentene synkronisert mobilene sine opp mot en felles spilleliste, og når klokka slår 23 plugger alle inn hodetelefonene og trykker play. Den massive dansefesten som bryter ut starter i biblioteket og sprer seg raskt til resten av skolens bygninger.

5. Spree Day

På Clark University i Massachusetts vet de å holde spontaniteten i live. For å hindre at studenthverdagen blir kjedelig arrangeres det hvert år en spontan dag med moro på campus. Studentadministrasjonen avlyser uten forvarsel alle dagens forelesninger og inviterer til en spontan fest med underholdning, konkurranser og livemusikk.

College Party

6. Primal Scream

Vi vet alle hvor stressende det kan være å sitte og sprenglese på lesesalen de siste dagene før eksamen. For å lette på stresset har studentene på Carleton College derfor funnet på en genial tradisjon: Kvelden før eksamenene begynner, nøyaktig kl.22, stikker alle studentene hodet ut av vinduet for et massivt felles frustrasjonsskrik. Etter at skrikingen er overstått, setter studentene seg ned og fortsetter å lese som om ingenting har hendt. Lignende tradisjoner finner på flere andre skoler i USA, inkludert Michigan State University og Columbia University.

College Primal Scream

7. Big Sub

Studentene på Barnard College i New York har en merkelig tradisjon. Hvert år lager de en gigantisk sandwich som er så stor at den bokstavelig talt strekker seg rundt hele campusen. For hvert år som går blir det lagt til én fot (ca. 30 cm) til lengden på sandwichen som allerede har rukket å bli over 230 meter lang! Når sandwichen er ferdiglaget kaster studentene seg over den og spiser til krampa tar dem. 

8. Offergaver til skoleskilpadden Testudo

Utenfor University of Maryland står det en statue av en morsk skilpadde som går under navnet "Testudo". På tross av den sure minen har skilpadden etter hvert blitt kjent blant studentene for sine lykkebringende egenskaper. Det har derfor blitt en tradisjon at studentene gir Testudo en offergave for å sikre seg gode resultater på eksamen. Det sies faktisk at skilpadden bringer med seg så mye hell at en offergave også vil sikre deg fra å måtte gå ut av universitetet som jomfru. Offergavene spenner mellom alt fra halvtomme jägermeisterflasker til biljardbord og oppblåsbare sexdukker. 

9. Chico Labor Day River Float

I løpet av Labor Day helgen møtes tusenvis av studenter i California til den årlige Chico Labor Day River Float. Her hopper de oppi baderinger og flyter avsted nedover elven mot stranden kjent som "Beer Can Beach". Her venter musikk og en klassisk amerikansk collegefest. Tidligere har så mange som 25 000 studenter møtt opp for å flyte nedover elven i fargerike baderinger.

College Labor Day River Float

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...