{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.

Derfor bør du studere på Hawaii

waikiki beach honolulu

Malin deler sine erfaringer fra Hawaii

Da jeg begynte på min bachelor i utviklingsstudier ved HIOA var mye av grunnen at jeg ville lære mer om verden vi lever i, men også fordi jeg kunne ta et helt år utveksling - og jeg hadde sett for meg Hawaii.

Spør oss om studier på Hawaii

hawaii-landscape-beach-cover

Det beste med å studere på Hawaii

Jeg hadde tidligere bodd lengre tid i utlandet og syns det er så spennende å oppholde seg lenge i et annet land og ikke bare være turist på reise. Man blir kjent med landet, kulturen og andre mennekser på en helt annet måte.

Som forventet ble året på Hawaii en helt fantastisk opplevelse - med sommer hele året og surfing hver dag. Det jeg likte best med å studere på Hawaii var det store utvalget av spennende fag og muligheten til å få dypere innblikk i kulturen. Mange av fagene jeg tok hadde klasseturer hvor vi blant annet besøkte rettssalen i Honululu og hjalp til på lokale gårder hvor vi lærte om hvordan urbefolkningen tar vare på landet. Dette året gav meg også en unik faglig vinkling på graden min, i tillegg fikk jeg løftet engelsken min til et helt nytt nivå.

Malin studerte disse fagene på HPU:

Vårsemester:

  • Communication and Culture
  • Modern World Revolutions
  • Social Problems and Policy
  • Peace Studies
  • Global Systems and Development

Høstsemester:

  • Antropology of Food
  • Sex and Gender in Com Contexts
  • Earth Systems and Global Change
  • Cross-Cultural Relations
  • Social Movements and Collective Behavior
hawaii-surfing-on-north-shore-cover

Surfing, road trips og 4th of July

Jeg fikk mange gode venner underveis og bodde sammen med to amerikanske jenter i et hus rett ved stranden på North Shore. Sammen feiret vi både 4th of July og Thanksgiving på ekte amerikanske vis. Jeg kjøpte bil og cruiset rundt på øya, og til og fra surfing og skole. Jeg brukte også fritiden min til å utforske Hawaii, sjekke ut kule kule hikes, campe på magiske strender og svømme med delfiner og skilpadder.

Det er så mye å finne på, så det var aldri et kjedelig sekund. Jeg fikk også besøk av venner og familie hjemmefra underveis – så hjemlengselen ble holdt i sjakk.

Snakk med oss om studier på Hawaii

 

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...