{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.

Ta en mastergrad i manuellterapi i Australia

australia-west-coast-the-pinnacles

Studer omgitt av vill natur på Australias vestkyst

Dette studiet er perfekt for deg som ønsker å ta en mastergrad i klinisk fysioterapi, og som kanskje kjenner at det kribler litt i kroppen for å reise litt etter flere år med pandemi.

Hvor ligger Curtin University?

Curtin er lokalistert rett utenfor Perth som ligger i West Australia. Denne byen en kjent for å ha mest soldager av alle byene i Australia, og har i tillegg et varmt og godt klima.

Det ryktes også at strendene langs og i området rundt Perth er noen av de beste i landet! Perfekt for den som ikke akkurat gleder seg til en våt høst og kald vinter i Norge.

Kort om graden

Denne mastergraden har oppstart en gang i året, i februar. Det lønner seg å søke tidlig da det bruker å være pågang i antall søkere. Søknadsfristen bruker å være i august, men ta kontakt med oss for årets spesifikke søknadsfrist. Krav til arbeidserfaring/clinical experince er minimum 2 år og da inkluderes turnusperioden etter endt bachelorstudie.

Tror du at manuellterapi ved Curtin University er noe for deg?

Ta kontakt med oss, så sender vi deg gjerne mer informasjon om graden, opptakskrav, Lånekassen osv. Vi hjelper deg gjennom hele søknadsprosessen

Hvordan kan KILROY hjelpe deg?

Vi i Kilroy har lang erfaring med å hjelpe og veilede studenter som ønsker å søke seg inn på masterstudiet i manuellterapi ved Curtin.

Det er helt gratis å søke gjennom oss, og vi hjelper deg gjennom hele søknadsprossessen. Vi gir deg informasjon om blant annet visum og studentboliger ved universitetet, og dersom du ønsker det så kan vi også hjelpe med studentforsikring og flybiletter.

Vi forkorter rett og slett veien mellom Norge og Australia, og gjør det lettere å velge studier i utlandet.

Spør oss om studier i Australia

perth-beach-australia-cover
Perth
Omfavn "the best of both worlds" i Perth, der lange sandstrender og naturskjønne parker møter en blomstrende metropol av små barer, kreative restauranter og fantastisk gatekunst.
australia-west-coast-margaret-river-wine-region-vineyard-scenic-landscape
Margaret River
Fra utendørseventyr og episke surfe spots til førsteklasses vingårder og rolige strender: det er ikke overraskende at denne lille regionen er et populært reisemål
australia-west-coast-exmouth-whalesharks
Ningaloo Reef
I kontrast med den illlrøde jorden i Cape Range finner du Ningaloo Reefs turkise laguner, hjem til noen av verdens mest utrolige marine skapninger.
Australia Willie Creek Broome
Broome
En multikulturell smeltedigel: Broome er et tropisk paradis og fungerer som inngangsporten til Kimberley: en av verdens store villmarker.
australia-esperance-lucky-bay-kangaroos-at-beach
Rottnest Island
Når det er på tide å slappe av og lade opp batteriene, bytt ut bylarm med idyllisk natur på Rottnest Island.

Kort om Australias vestkyst

Perth

Denne urbane oasen ligger i den enorme del-staten Vest-Australia. Her kan du ikke bare slappe av på de rolige hvite sandstrendene, men du kan fordype deg i de travle kunstgalleriene, historiske nabolagene og fete events. Like utenfor Perth finner du også idylliske lokale vingårder og unikt dyreliv.

Margaret River

Margaret River tar frasen «verdensklasse» til et helt nytt nivå. Full av episke opplevelser og ufattelige landskap: dette er virkelig luksus. Vandre langs med majestetiske kalksteinsklipper mens bølgene slår inn mot land. Ikke bli overrasket om du spotter en proff surfer - eller en pod med delfiner – som rir på bølgene. Innover i landet finner du også en førsteklasses vinregion, hjem til prisbelønte vingårder. 

Ningaloo Reef

Omtrent 1200 km nord for Perth, finner du vakre Ningaloo Reef, en glitrende perle i Vest-Australias krone. Revet er oppført på UNESCOs verdensarvliste og byr på en rekke utendørseventyr. Ningaloos mest bemerkelsesverdige besøkende er hvalhaiene. Dette er en av verdens største samlinger, noe som gjør det til et flott sted å svømme med dem, sammen med djevelrokker, skilpadder eller knølhval.

Broome

Broome begynte livet som en perleby på 1880-tallet, og tiltrakk seg derfor arbeidere fra Asia og Europa. Sammen med sterke First Nations-kulturer er alle disse påvirkningene her i dag, og gir Broome en stemning ulik noe annet sted. Rød jord kombinert med turkist hav, perlebutikker som menger seg med avslappede bryggerier, og aktiviteter som spenner fra dykking i verdensklasse til rolige kamelturer.

Rottnest Island

Rottnest Islands rolige omgivelser ligger bare 19 km utenfor kysten av Perth, og vil få deg til å føle at du er en hel verden unna. Rotto, som lokalbefolkningen kaller det, er et beskyttet naturreservat som kan skilte med en overflod av unik flora og fauna, inkludert spektakulært marint liv og øyas mest kjente beboer – den alltids-smilende quokkaen. Oppdag rik kulturarv, utforsk hvite sandstrender og svøm og snorkle i uberørt vann, alt i denne lille lommen av paradis.

P.S. Studiene som vi kan hjelpe deg med å søke til er støttet av Lånekassen!

Vi ser frem til å hjelpe deg med å finne et universitet som kan passe for deg!

Snakk med en studieveileder

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...