{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.

Kunne du tenkt deg å ta 1-2 semestre på ulike destinasjoner?

Green River College Adventures In New Zealand

Gjør Washington state, California, Hawaii eller til og med Australia/NZ ditt nye hjem!

Sliter du med å velge mellom å studere i vakre Nord-Amerika fylt med fjell, skoger og skimuligheter og den sørlige varmen med de vakre strendene? Hvorfor ikke gjøre begge deler…? På Green River College kan du kombinere studiene dine i Auburn, Washington State med et semester i California, Hawaii eller til og med i Australia eller New Zealand. Bruk 9-10 måneder av ditt gap year og få en opplevelse for livet.

Take your pick!

Høres greit ut med både Washington State & California, gjør det ikke?

Benytt sjansen til å studere et semester (september - desember) ved Green River College i delstaten Washington. Skolen strekker seg over 180 mål med nydelig skogkledd land nær fjell og elver. Du kan bruke fritiden din til å gå på turer, stå på ski eller besøke storbyen Seattle, som ikke er så altfor langt unna. Når det begynner å bli skikkelig kaldt, så flytter du til solfylte California og tilbringer et kvartal(januar - mai) ved Santa Barbara City College der du kan få med deg noen kamper med amerikansk fotball, oppleve cheerleader-kulturen og selvfølgelig Hollywood. Å studere ved to forskjellige skoler gir deg muligheten til å prøve mange fag og oppleve mye mer av USA. Du får virkelig det beste fra begge verdener.

surfing in california during your stay

... eller hva med Washington State & Hawaii?

Green River College er et perfekt sted å være den første delen av ditt study abroad opphold (september - desember). De tar så godt vare på sine internasjonale studenter og sørger for at alle blir kjent og skaffer seg  nye venner. Her er det fine studentleiligheter på campus, så du trenger ikke å bekymre deg for å finne et sted å bo heller. Når du har fått en fin innføring til den amerikanske livsstilen, kan du overføres til Kapi'olani Community College i Honolulu, Hawaii (januar - mai). Øya er som ingen andre steder med lange sandstrender, vulkaner og mye lokal kultur. Du kan bli med i en av de 70+ klubbene og utforske øya når du ikke studerer. Det høres vel ikke så dumt ut, gjør det vel?

hiking in hawaii while studying abroad

... eller vil du kombinere USA med enten Australia eller New Zealand?

Denne Study Abroad-pakken gir deg muligheten til å (bokstavelig talt) å reise til to forskjellige deler av verden. Du starter studiene dine på Green River College (september - desember) og får oppleve uendelige utendørsaktiviteter  i tillegg til alle de ulike fagene du kan velge mellom. De påfølgende 10 ukene (januar - mars) tilbringer du i den australske og newzealandske sommeren – fylt med den mest fantastiske naturen og deilige solstråler. Du trenger ikke bekymre deg for skolepenger og bolig, for dette er inkludert når du betaler skolepenger til Green River College. Til slutt returnerer du til delstaten Washington og fullfører et siste kvartal ved Green River College (april - juni). Her får du virkelig få en opplevelse for livet og kommer hjem mer moden og klar for nye utfordringer. Vi lover!

hang out with kangaroos

Uansett hva du vil - så får vi deg dit!

I tillegg til å tilby denne fantastiske muligheten til å studere på flere steder, er Green River College også en veldig rimelig skole (3.732 dollar per semester i 2023-24). Hva skjer videre, spør du? Du har kanskje fortsatt tonnevis av spørsmål? Vi hjelper deg gjerne!

Snakk med oss for mer informasjon

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...