{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.

Pakketips til deg som skal studere i utlandet

Pakkeliste

Mange synes det er vanskelig å vite hva man skal pakke med seg når man skal studere i utlandet. Dessverre finnes det ingen fasitsvar, men siden vi ofte får spørsmål om dette, har vi satt opp en liten liste med pakketips.

Dette bør du være oppmerksom på:

  1. Skriv en pakkeliste og start planleggingen tidlig. Sjekk også informasjon fra flyselskapet ditt, slik at du vet hvor mange kilo du kan ta med deg. Overvekt kan være svært dyrt!

  2. Pakk smart. Det er fristende å ta med seg mye, men husk at du skal ha med deg alt hjem igjen. Du kommer garantert til å kjøpe saker og ting i løpet av studietiden, og det kan da bli utfordrende å få med seg alt tilbake til Norge. Nødvendigheter som for eksempel sengetøy kan kjøpes ved ankomst.

  3. Essensielle dokumenter som du imidlertid bør ta med deg inkluderer; pass, visumpapirer (hvis du trenger det), opptaksbrev og vitnemål. Ta også gjerne med jobbattester på engelsk, dersom du planlegger å jobbe ved siden av studiene dine.

  4. Ta med deg en adapter, slik at du kan lade PC og mobil så raskt du kommer fram. Powerbanks er heller aldri en dårlig ide!

  5. Det kan også være fordelaktig å ta med seg en ordbok. Mange synes det er utfordrende med den akademiske engelsken de første månedene, så en ordbok kan være en god følgesvenn.

  6. Det er ingen skam å ta med seg melkesjokolade, og en pakke eller to med knekkebrød kan være godt å ha med i bagasjen!

For øvrig oppfordrer vil alle til å sjekke de lokale myndighetenes nettsider for mer informasjon om hva som er lov å ta med inn i landet. Australia har for eksempel forholdsvis strenge regler på innførsel av mat.

Dersom du skulle ha noen spørsmål, må du gjerne ta kontakt med en av våre studieveiledere for mer informasjon. Vi ønsker deg en god reise!

Snakk med en studieveileder

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...