{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.

Spar stort med KILROY: søk på Hawaii Pacific University og få sjenerøse stipend!

Luftfoto over Kauai og dets frodige grønne fjell

Bryt ut av komfortsonen din og ta utdanningen din til neste nivå på Hawaii

Er du klar til å legge ut på en tidenes reise, men bekymret for kostnadene? Ingen grunn til bekymring, Hawaii Pacific University has your back med deres sjenerøse stipendprogrammer som tilbyr undervisningsrabatter på opptil 40 % dersom du søker gjennom en sertifisert partner som KILROY! Det stemmer, du kan få en førsteklasses utdanning uten å tømme lommeboka. Men la oss ikke bare snakke om rabattene – la oss dykke ned i hva HPU har i vente for deg.

hawaii-surfboards-maui-cover
Å bo på Hawaii - kan det bli bedre?
Å bo på Hawaii som student er en unik og uforglemmelig opplevelse. Omgitt av krystallklart hav, frodige grønne skoger og ruvende vulkaner, er det vanskelig å ikke føle seg konstant inspirert og i ærefrykt. Enten du utforsker den pulserende kulturscenen i Honolulu eller henger med venner på et skjult surfested på North Shore, er det alltid noe nytt og spennende å oppdage. Med sitt varme og innbydende fellesskap, fantastiske mat og endeløse utendørseventyr, er det ikke rart at så mange studenter velger å kalle Hawaii hjem. Selv om du er på Hawaii Pacific University campus eller bare nyter den avslappede livsstilen, er det å bo på Hawaii virkelig som ingen andre steder på jorden.

Lev det ultimate "island life"

Velkommen til sol, surfing og eventyr - Hawaii! HPU ligger i hjertet av Honolulu, og tilbyr en unik og uforglemmelig opplevelse for internasjonale studenter. Med sine tropiske strender, yrende byliv og kulturelle rikdom er Hawaii det perfekte stedet for å utvide horisonten og lage minner som vil vare livet ut.

Noen av de beste severdighetene og aktivitetene du bør vurdere inkluderer:

 1. Besøk ikoniske Waikiki Beach i Honolulu, kjent for sin myke sand og krystallklart vann, perfekt for surfing, soling og snorkling.

 2. Utforsk det frodige, tropiske landskapet i Hanauma Bay Nature Preserve, hvor du kan snorkle og svømme med en overflod av fargerikt marint liv.

 3. Gå opp til Diamond Head State Monument for en fantastisk utsikt over Waikiki Beach og Honolulu.

 4. Besøk Iolani-palasset, den tidligere kongelige residensen til det hawaiiske monarkiet, for å lære om øyenes rike kulturarv.

 5. Opplev de livlige kulturelle tradisjonene på øyene på en tradisjonell hawaiisk luau, komplett med huladans, ilddans og deilig lokal mat.

 

Selvfølgelig er det mange flere ting å gjøre, og jo lenger du blir i dette tropiske paradiset, jo mer kan du oppleve. Vi vedder på at hjemlengsel aldri vil være et problem når du velger å studere her!

Studer i Parados: fag som tilbys ved HPU

HPU er et fremtidsrettet universitet som tilbyr en rekke undergraduate og postgraduate programmer i en rekke disipliner. Fra næringsliv og teknologi til sykepleie og miljøvitenskap, HPU har noe for enhver smak. Og la oss ikke glemme deres praktiske og bransjeorienterte tilnærming til utdanning, som gir studentene erfaring fra den virkelige verden gjennom praksisplasser, samarbeidsprogrammer og andre praktiske læringsmuligheter. I tillegg er HPU konsekvent rangert blant de beste universitetene i verden, så du vet at du får en kvalitetsutdanning.

Her er en kort oversikt over HPU:

 • Variert utvalg av programmer å velge mellom, noe som gir studentene fleksibiliteten til å finne den som passer for deres interesser og karrieremål
 • Vektlegging på praktisk og bransjerelevant kunnskap, som sikrer at studentene er utstyrt med ferdighetene og erfaringen de trenger for å lykkes i karrieren.
 • Ligger i hjertet av Honolulu, en av de mest levende og kulturelt mangfoldige byene i verden, og gir studentene uendelige muligheter til å utforske og få kontakt med lokalsamfunnet
 • Internasjonal og flerkulturell studentmasse, med studenter fra over 140 forskjellige land, skaper et virkelig mangfoldig og inkluderende læringsmiljø
Building at Hawaii Pacific University on Honolulu, Hawaii

Stipend – si aloha til store besparelser!

Å studere i utlandet er en investering i fremtiden din, men det betyr ikke at det må bryte banken. Når du registrerer deg for et program ved HPU gjennom KILROY, kan du få tilgang til spesifikke stipend for internasjonale studenter. Vær oppmerksom på at når du søker på egen hånd, er du ikke kvalifisert for disse rabattene. Det er muligheter for studenter som tar full bachelor, samt studenter som kun tar ett eller to semestre. Her er noen av stipendene du kan se frem til:

Studenter som tar en full bachelorgrad:

 • 40% rabatt på standard årlig studieavgift.

 

Studenter som studerer i ett eller to semestre:

 • 50% rabatt på skolepenger

 

Mastergradstudenter:

 • 25% - 35% rabatt på skolepenger avhengig av hvor mange studiepoeng du skal ta


Den beste delen? Du får hjelp av KILROYs studieveiledere med søknaden din og sparer penger i prosessen så det er vinn-vinn! Ta kontakt med oss for å finne ut stipendmulighetene for ditt spesifikke program og situasjon. Du trenger ikke å være en straight-A-student eller bruke timer på å forberede en søknad for å være kvalifisert for disse stipendene. Vanligvis er det bare en del av HPU-applikasjonen din. Så ikke gå glipp av denne muligheten til å spare mye på undervisningen!

Waterfront at Hawaii Pacific University on Honolulu

Kickstart ditt sosiale liv

HPU handler ikke bare om studier – det handler også om å ha det gøy og få venner! Universitetet tilbyr en mengde fritidsaktiviteter og arrangementer gjennom sitt Activate HPU-program, som gir studentene sjansen til å engasjere seg og kickstarte deres sosiale liv.

Å studere i utlandet handler om å ha det gøy og få nye venner. Med sine mange studentklubber og arrangementer har du ingen mangel på muligheter til å kickstarte ditt sosiale liv. Fra idrettslag og kulturgrupper til talentshow og årlige festivaler, det er noe for enhver smak på HPU.

Surfers on a tropical beach in Hawaii

Lev livet i Honolulu

Når du ikke er i timen, har du god tid til å utforske alt Hawaii har å tilby. Fra den fantastiske naturlige skjønnheten til den mangfoldige kulturscenen, er det aldri mangel på ting å se og gjøre. Enten du sjekker ut den lokale kunstscenen, prøver ny mat, eller bare nyter solen på stranden, vil du alltid ha et eventyr som venter på deg på Hawaii.

Så, er du klar til å bli med til HPU og begi deg ut på ditt livs eventyr i utlandet? Ta kontakt med oss i dag for å lære mer om universitetet, dets stipend og hvordan du søker!

Ta kontakt

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...