{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.

Spice opp studiehverdagen med et internship i Australia

Guy Standing On Rocks Near The Ocean In Australia

Få relevant internasjonal arbeidserfaring innen for eksempel sosialt arbeid, markedsføring eller reiseliv

Klar for en pause fra de vanlige studiene, og ønsker du å utforske et nytt miljø? Eller nylig ferdig med studiene og på utkikk etter skikkelig trening og arbeidserfaring? Vårt internship-program i Australia kan være akkurat tingen for deg!

Group Of Friends On A Beach In Australia
Sjekk ut vårt "Internships in Australia" webinar for å lære mer
Enten du er student med drømmer om å få verdifull internasjonal arbeidserfaring eller nylig uteksaminert og ivrig etter å forbedre dine karrieremuligheter? Sjekk ut webinar vi holdt 9. november, de vi viser frem opplevelsen av å jobbe og bo i Australia i et semester. Vi vil sørge for å dele all vår ekspertise for å sette deg på veien til suksess.
Se mer her

Hvorfor vurdere et internship i utlandet?

Se for deg dette: et internship i utlandet som ikke bare handler om jobb, men et helt nytt kapittel i livet! Enten du er universitetsstudent eller nyutdannet, kan ideen om å reise til et fremmed land for arbeidserfaring virke litt vågal, men stol på oss, det er et eventyr du ikke vil gå glipp av. Tenk på det – du får leve, lære og jobbe i en helt ny kultur. Det er som å få et lynkurs i verden, og det beste er at du ikke bare er turist – du er en del av handlingen. Et internship i utlandet betyr å bygge en internasjonal tankegang, få venner fra hele verden og legge til en unik fordel til CV-en din. I tillegg er ferdighetene du får, som tilpasningsevne og interkulturell kommunikasjon, gullkorn i dagens arbeidsmarked. Men det handler ikke bare om karrieren din; det handler om å ha tiden i livet ditt, vokse personlig og komme tilbake med historier som vil gjøre vennene dine helt sjalu. Så hvorfor bør du ta et internship i utlandet? Det er den perfekte kombinasjonen av eventyr, opplevelse og minner som vil vare livet ut.

Innenfor hvilke felt kan jeg ta et internship i Australia?

Hvis du er interessert i å bytte ut rutinene dine for litt arbeidserfaring down under, lurer du kanskje på i hvilke bransjer du kan søke om praksisplasser. Vi er glade for å si at nesten alt er mulig! Enten det er sosialt arbeid, utdanning, markedsføring, kommunikasjon, turisme, arrangementsledelse eller forretningsadministrasjon - vi vil gjøre vårt beste for å matche deg med den best passende stillingen. Selv om ditt interessefelt ikke er inkludert ovenfor, kan du fortsatt ta kontakt slik at vi kan se hvilke muligheter som er.

Du lurer kanskje også på om du får stipend eller lønn når du starter et internship i Australia? Generelt sett er svaret nei. Du kan få dekket kollektivtransport eller lignende utgifter, men ikke en reell lønn. Praksisplassen er en investering i deg selv, men det betyr ikke at selskapet du jobber for tjener på deg. I stedet for penger, er du virkelig her for arbeidserfaringen, og du vil garantert få massevis av det. Ingen kopiering eller kafferunder for deg, men meningsfylt arbeid i et inspirerende miljø. Denne opplevelsen vil være en stor fordel for deg gjennom hele karrieren!

Intern and coworker collaborating in the office together

Velg mellom et koselig overnatting hos lokale eller privat overnatting

Når det gjelder overnatting under internshipet ditt, finnes det noen ulike alternativer. Du kan se etter din egen bolig som passer deg, men etter vår erfaring kan dette være vanskelig på avstand. Alternativt tilbyr vi både homestay og enkeltboliger, så det skal være enkelt å finne noe som passer din smak.

Å navigere studentboliger i Australia kan være en skremmende oppgave, spesielt for internasjonale studenter som arrangerer det på avstand. Vi forstår det, og det er derfor vi er her for å hjelpe deg med å utforske alternativene dine.

Homestay Living - en smak av det australske livet

Tenk deg å ankomme et nytt land, langt hjemmefra, og bli møtt med en varm "G'day!" av din australske vert eller vertsfamilie. Det er sjarmen med å velge et hjemmeopphold. Det er som å ha ditt eget stykke Australia helt fra starten.

Fordelene:

  1. Kulturell innsikt: Du vil få oppleve den australske livsstilen på nært hold. Å dele et hjem med lokalbefolkningen er den perfekte måten å lære om deres skikker, tradisjoner, og du kan til og med få en leksjon i australsk slang.

  2. Home Away from Home: I et fremmed land er det trøstende å ha noen å falle tilbake på. Verten din kan bli din guide og venn, og gjøre overgangen til livet Down Under mykere.

  3. Språkpraksis: Hvis engelsk ikke er ditt førstespråk, er det å bo hos en australsk vert en fantastisk måte å forbedre språkkunnskapene dine på.

 

Bo på egenhånd - Uavhengighet og personvern

På den annen side tilbyr enkelt overnatting en annen type frihet. Hvis du er den uavhengige typen og foretrekker å kartlegge din egen kurs, kan dette alternativet være mer attraktivt.

Fordelene:

  1. Privatliv: Du har din egen plass, dine egne regler. Det er perfekt for de som verdsetter ensomhet og selvtillit.

  2. Fleksibilitet: Du er ikke bundet av noen spesiell timeplan eller husholdningsnormer, noe som gjør det lettere å tilpasse seg din egen rutine.

  3. Selvstendighet: Å bestemme over hverdagen din, fra matlaging til rengjøring, kan lære deg verdifulle livsferdigheter.

 

På slutten av dagen kommer valget ned til dine personlige preferanser. Er du spent på å lære den australske livsstilen fra en australsk vert, eller ønsker du friheten til å lage ditt eget eventyr down under? Selv om det er avgjørelsen du må ta, er vi her for å gjøre det litt enklere for deg. Uansett hvilket alternativ du velger, bare husk, i Australia er du i ferd med å starte en uforglemmelig reise fylt med unike opplevelser og muligheter!

Study In Australia Melbourne

Våre populære pakker

Alt det ovennevnte høres bra ut, ikke sant? Og det blir bedre med våre pakketilbud. Når du velger et av disse alternativene, har du allerede sikret deg innkvartering i Australia i den byen du ønsker, for en forhåndsbestemt tidsperiode.

Det vil ta for lang tid å fortelle om alle pakkene i dette innlegget, men vi vil gjerne fremheve en av våre favoritter, Sydney Student Pack 12. I denne kombinasjonspakken får du 12 uker med koselig enkeltinnkvartering, inkludert sengetøyet. Stedet ditt vil være ferdig møblert, så du trenger ikke bekymre deg for møbler og lignende. Det finnes lignende pakker, enten med privat overnatting eller et hjemmeopphold i enten 6, 8 eller 12 uker. Det er til og med mulig å legge til flere uker om nødvendig.

Uansett hvilken pakke du velger, inkluderer de alle arbeidsplassering, som kan være enten hel- eller deltid, sammen med flyplasstransport for både ankomst og avreise.

Kontinuerlig støtte tilbys, selv etter kontortid, for å sikre at det alltid er assistanse tilgjengelig om nødvendig. Pakken dekker også personlig ansvarsforsikring og tilbyr en introduksjon, enten online eller personlig, og løpende overvåking med innsjekkinger under praksisperioden.

Mens visumveiledning ikke er inkludert og er ditt ansvar som søker, er det gitt et offentlig transportkort på $50 som kan lades opp uavhengig. I tillegg er det valgfrie ekstra helgeaktiviteter tilgjengelig på forespørsel mot en ekstra kostnad, som vi anbefaler på det sterkeste, siden det er en fin måte å møte andre praktikanter og få nye venner!

Internship Australia Leisure Activities

Spesialtilbud: gratis forsikring under ditt praksisopphold i Australia*

Vi vet at å reise halvveis rundt verden aldri er en billig affære. Men for å blidgjøre avtalen for deg har vi det lille ekstra inkludert i pakken dersom du søker og betaler for praksisplassen din før 1. januar 2024, med gratis inkludert forsikring under oppholdet i Australia i maksimalt 12 uker.

Det er mange flere fordeler:

🌏 Utforsk det australske internship landskapet: Oppdag det mangfoldige utvalget av bransjer og sektorer hvor du kan få praktisk erfaring, fra forretning og finans til helsevesen og teknologi.

📋 Registrering på en enkel måte: Vi vil lede deg gjennom trinn-for-trinn-prosessen for å søke om praksisplasser i Australia, inkludert visumkrav, CV-utforming og intervjutips.

🎯 Tilpassede pakker: Lær om våre eksklusive pakker designet for å møte dine behov og preferanser. Enten du leter etter en kortsiktig plassering eller en lengre forpliktelse, har vi skreddersydde alternativer for å passe dine planer.

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...