{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.

Studer i Australia uten å bli blakk: Sjekk ut UTS sine generøse stipender

solens skinner over Sydney harbour - studer på UTS i Australia

The University of Technology Sydney har mye å tilby internasjonale studenter

Vi VET hvor spennende det er å studere i utlandet, men vi vet også at det følger med en ganske så stor kostnad. Å fly tvers over jorden for å begynne på en ettertraktet skole i Australia passer kanskje ikke helt inn i budsjettet ditt? Vel, da har vi noen gode nyheter til deg: The University of Technology in Sydney (UTS) tilbyr flere forskjellige stipend der du kan spare opptil 40% på skolepengene! UTS har noen av de mest generøse stipendene i hele Australia, så for å gjøre deg litt mer interessert så har vi listet opp hva mer de kan tilby deg utenom den gode dealen på skolepengene.

sydney-harbour-bridge-cover
Pulserende Sydney
Sydney er den mest befolkede byen i hele Australia, så det er kanskje ikke så rart at den også er en av de mest multikulturelle byene i verden. Det er en egen vibe i denne byen med masse kule barer, fin arkitektur i tillegg til vakre strender og frodige parker. Og så har de jo noen ganske kjente landemerker også … Sydney Opera House og Harbour Bridge.

Studer i Sydney: hva kan jeg studere på UTS?

Som de fleste moderne universitet har The University of Technology Sydney et godt utvalg studieretninger på både bachelor- og masternivå. Siden de har «technology» i navnet så tenker du kanskje at de kun har fag som IT og Data Science, men på UTS kan du ta fag som kommunikasjon, arkitektur og jus. Det er virkelig noe for enhver smak på denne skolen. Det skader jo heller ikke at UTS kontinuerlig blir rangert som en av de beste unge universitetene i verden!

Dette er UTS i et nøtteskall:

 • Et bredt spekter av bachelor- og masterprogram innenfor en rekke fagretninger som gir studentene mye å velge imellom.
 • De fokuserer på et praktisk og industrirelevant pensum som gir studentene flere muligheter til å få erfaring fra den virkelige verden gjennom internship, bedriftssamarbeid og i andre praktiske oppgaver.
 • UTS er med i gruppen av verdens mest anerkjente universiteter, topp 2%.
 • Ligger i hjertet av Sydney, en av verdens mest pulserende og kulturelle byer.
 • Her finner du studenter fra over 140 forskjellige land, som gir deg et multikulturelt og internasjonalt studiemiljø.
UTS building in Sydney designed by architect Frank Gehry

Hva med disse stipendene ...?

Å studere utenlands er noe du gjør for opplevelsens skyld og ikke for å spare penger. MEN, det betyr ikke at du bør blakke deg helt for å få det til. UTS tilbyr både bachelor- og masterprogram som begge har gode stipender, de er faktisk noen av de mest generøse stipendene som finnes for internasjonale studenter i Australia. Mengden stipend varier avhengig av hvilket program du søker deg til:

Study Abroad studenter (semester):

 • Du kan få 1,000 - 2,000 Australske dollar i rabatt på skolepengene om du søker på Study Abroad Excellence Scholarship

Bachelor program:

 • Du kan spare 40% på skolepengene om du søker på European Undergraduate Scholarship
 • Du kan få 50% rabatt på skolepengene dersom du nylig har fullført et IB diploma

Masterprogram:

 • Du kan få 25%-35% rabatt på skolepengene dersom du søker om Postgraduate Academic Excellence International Scholarship

I motsetning til hva du kanskje tror så trenger du ikke å ha det høyeste karaktersnittet og de beste prøveresultatene for å kvalifisere deg til et UTS stipend og du trenger heller ikke å bruke timevis for å forberede søknaden – veldig ofte så er det allerede en del av søknaden til UTS. Det er jo fint, ikke sant?! Men du må være en internasjonal student og du må studere i Australia på fulltid for å kvalifisere. Vårt team med erfarne studieveiledere kan alt om søknaden til UTS og disse stipendene. I tillegg hjelper vi deg med planleggingen fra A-Å, helt gratis!

Hva er det å finne på utenfor skolen? ... MASSE!

Vurderer du å studere i utlandet så er det mest sannsynlig fordi du vil oppleve noe nytt og spennende. Da er det jo greit å vite at UTS arrangerer flere forskjellige events og har flere sosiale klubber (om man kan kalle de det) som du kan melde deg inn i. Gjennom programmet; Activate UTS har de sportsklubber, kreative grupper, kulturelle events og mye mer. Det er faktisk over 180 forskjellige klubber å velge mellom. Robotikk, astronomi, japansk animasjon.. som du skjønner så er det noe for enhver smak. I tillegg er det utallige morsomme (og sporty) arrangementer gjennom året og også en årlig musikkfestival i begynnelsen av året. Den festivalen kalles UTS O'Fest og er stappfull av god mat, drinker og live musikk. Det perfekte stedet å bli kjent med nye mennesker og ta livet med ro.

Students partying and having a good time - Study abroad at UTS in Australia

Ting du bør se og gjøre i Sydney mens du studerer på UTS

Utenom de sosiale aktivitetene kan bli med på via skolen så har Sydney alt du kunne ønske deg. Som storbyen den er, så kan Sydney by på alt fra musikkfestivaler til utendørsaktiviteter.

 • Det er mye å se her … Sydney ligger på østkysten av Australia. Her får du oppleve denne regionens vakreste strender og landskap, i tillegg ligger den bare en flytur (eller roadtrip) unna andre storbyer som Melbourne og Brisbane, som gjør dette til den perfekte byen for studenter som vil utforske mer av Australia.
 • Multikulturelt: Sydney er en av de mest multikulturelle byene verden med et veldig pulserende og internasjonalt samfunn. Dette opplever du gjennom maten, kunsten og festivaler, noe som gjør at studentene her får en unik opplevelse.
 • Jobb! I Australia får internasjonale studenter lov til å jobbe i opptil 20 timer per uke i skoleuker og enda mer i ferieuker. Det betyr at du faktisk kan få ekte jobberfaring mens du studerer gjennom et internship eller et bedriftssamarbeid. Sydney er hjem til et stort antall internasjonale selskaper, men du kan også prøve å finne deg noe mer lokalt også!
 • Surf’s up! Sydney er ikke bare kjent for det ikoniske Sydney Opera House og Harbour Bridge. Har du lyst til å slappe av eller prøve deg på noe vannsport bør du ta turen bort til de vakre strendene Bondi Beach og Coogee. Etter en dag på stranden bør du ta turn inn i byen og teste ut noen av de mange restaurantene, barene og kafeene.
Hyde Park in central Sydney, Australia

Vil du vite om University of Technology Sydney er noe for deg?

KILROY er her for å gi deg personlig studieveiledning for å sikre at vi finner den riktige skolen for deg, om det er UTS eller noen av våre andre partnere. Som Nordens spesialist på studier i utlandet har vi lang erfaring med å hjelpe studenter gjennom søknadsprosessen i tillegg til visum og andre ting som dukker opp underveis. La oss hjelp deg også!

Kontakt oss

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...