{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.

Ta bacheloren på New Zealand og få inntil 10.000 NZD i stipend!

dunedin-edu-ocean

Ta bacheloren på New Zealand og få mer penger å reise for!

Kunne du tenke deg å ta bachelorgraden på New Zealand? Da bør du lese videre! Victoria University of Wellington (VUW) tilbyr nemlig scholarships på inntil 10.000 NZD første året, for nye bachelorstudenter som starter i 2023.Det betyr mer økonomisk frihet til å utforske alt det fantastiske landet har å by på! Og du? Det er fortsatt mulig på søke for oppstart i februar!

 

New Zealand Cooks Cove Gisborne
Opplev vakre New Zealand
Tar du full bachelorgrad på New Zealand får du virkelig opplevd alt det flotte landet har å by på, både kultur og natur. 3 år høres kanskje lenge ut, men tro oss: når du er ferdig kommer du ikke til å ville dra hjem igjen!

Du kan lese om Victoria University of Wellington (VUW) her. VUW ligger i storbyen Wellington som ligger helt sør på nordøya i New Zealand, og er landets hovedstad. Wellington er et senter for kunst og kultur, og byen er omgitt av vakker natur. Byen blir også omtalt som mini-Melbourne med gode cafeer og restauranter. Det er ca 21 500 studenter på VUW, hvor rundt 3000 er internasjonale studenter. Universitetet har fire campuser inne i byen, med moderne fasiliteter. VUW er spesielt god innen følgende fagområder: business (trippelakkreditert), politikkfag (utviklingsstudier, international relations), kreative fag (arkitektur, creative writin, design, film, media, engineering) og sustainability-studies (environmental studies/science, geography, biodiversity). VUW er opptatt av tverrfaglighet i studiene sine.

Det finnes mange studiemuligheter på bachelornivå ved VUW. Ved mange grader kan det være obligatorisk og/eller muligheter for internships i løpet av graden, samt å ta et semester ved et samarbeidsuniversiteter til VUW i en annen verdensdel.

Vi hjelper deg med å søke og er med deg i hele prosessen. Skulle du få opptak gir vi deg informasjon om blant annet hvordan man søker visum, vi kan hjelpe deg med forsikring, flybilletter og svarer på de spørsmål du måtte ha gjennom prosessen.

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...