{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.

Mens du studerer i utlandet

Studerer i utlandet
Studerer i utlandet

Kjekt å vite mens du studerer i utlandet

Du er på plass i et nytt land og ditt første semester er i ferd med å begynne. Hva skjer nå?

Få gratis veiledning

Studier i utlandet er også hverdagsliv
Det er viktig at du har realistiske forventninger og at du er oppmerksom på at hverdagslivet også er en del av det å studere i utlandet. Du vil måtte vaske klær, handle matvarer og lese til eksamen på lik måte som du ville gjort hjemme, men i et annet miljø og i et nytt land.

Hjemlengsel
Det kan fort ta noen uker å tilpasse seg sin nye tilværelse. Det er helt normalt å føle på hjemlengsel for en kort periode, men vi lover deg at du sakte men sikkert vil slå deg til ro med din nye situasjon, det nye miljøet og ditt nye nettverk. Det kommer til å bli fantastisk! Det er viktig å imøtekomme nye ting rundt deg med et smil, selv om du i begynnelsen kan finne det frustrerende å gjøre seg kjent med praktiske ting slik som hvordan å bruke biblioteket, hvor man kan ta ut penger og hvordan man oppretter en lokal bankkonto. Husk at du lærer av alt du møter på din vei, både oppturer og nedturer.

Kultursjokk
Når du velger å studere i utlandet, velger du også å erfare et nytt land og en kultur som er annerledes enn hjemme. Det er dette som gjør deg sterkere som person, og gir uvurderlige opplevelser som du vil ha med deg for resten av livet. Det tar fort noen uker å tilpasse seg og takle denne overgangen, men før du vet ordet av det har du tilpasset deg ditt nye hjem og miljø. Hvis du møter vanskeligheter som er utfordrende å løse på egen hånd anbefaler vi at du tar kontakt med andre internasjonale studenter eller kanskje det internasjonale hovedkontoret i ditt nye land. Du er også velkommen til å ta kontakt med våre studieveiledere.

Delta på informasjonsmøter
De fleste av våre partneruniversiteter arrangerer informasjonsmøter noen dager før semesteret begynner. Dette er en god mulighet til å møte andre internasjonale studenter, og til å få en introduksjon til det nye universitetet og studiestedet. Vi anbefaler alltid at du deltar på alle sosiale arrangementer for internasjonale studenter. Det kan føles trygt å sitte hjemme og holde kontakt med venner og familie på nett, men det er virkelig en investering å delta på sosiale arrangementer og dette kan være starten på mange nye vennskap! Det kan også være en god idé å melde seg på en sport eller andre aktiviteter som interesserer deg, på eller utenfor universitetet.

Hold kontakt med venner og familie
Selv om vi anbefaler å prioritere sosialt nettverk i ditt nye land, er det fint å holde kontakten med de hjemme for å sikre en smidig overgang. Det tar tid å etablerer ekte vennskap, og i begynnelsen kan venner og familie hjemmefra være en god støtte.

Nyt det! Snart er du hjemme igjen!

Hvorfor studier i utlandet med KILROY?

Gratis veiledning
Vi hjelper deg hele veien, helt gratis. Her er det ingen kostnader gjemt i miniskrift noen sted!
Vi er her alltid
Vi er med deg hele veien. Fra å finne det beste studiet for deg til å sørge for at du har et sted å bo i din nye by.
Skreddersydd rådgivning
Skreddersydd rådgivning

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...