Bestill flybillett

Type

Reisende

Voksne (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Barn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spedbarn (Under 2 år, uten sete)

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Cabin Class

Dette feltet må fylles ut

9 Kun valgte datoer Economy

Type

Reisende

Voksne (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Barn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spedbarn (Under 2 år, uten sete)

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

ClassOptionsDette feltet må fylles ut

Dette feltet må fylles ut

Dette feltet må fylles ut

Dette feltet må fylles ut

Søk etter fly

Dette feltet må fylles ut

Dette feltet må fylles ut

Dette feltet må fylles ut

Søk etter fly

Dette feltet må fylles ut

Dette feltet må fylles ut

Dette feltet må fylles ut

Søk etter fly
{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.

Søk studier i utlandet

Planlegge studier i utlandet
Planlegge studier i utlandet

Steg-for-steg: Slik søker du

Så spennende at du vil studere i utlandet! Vi tipper du gleder deg enormt til ditt nye eventyr. Heldig vis er du ikke alene! Våre studieveiledere har selv studert i utlandet og har hjulpet mange studenter med å gjøre det samme. Vi er her for å gjøre søknadsprosessen enklest mulig for deg, og vår hjelp og veiledning er helt gratis!

Søknadsprosessen fra start til slutt

Er du i startfasen og har ikke helt funnet ut hva du ønsker enda? Vi hjelper deg hele veien! Her er en oversikt over søknadsprosessen og hvordan vi kan hjelpe deg fra start til slutt. Husk at jo mer du vet om hva du vil studere og hvor du ønsker å reise før du starter søknadsprosessen, jo bedre kan vi hjelpe deg på veien. 

1: Research

Hva vil du studere?
Det første du må gjøre er å finne ut hva du ønsker å studere. Kanskje du vil fordype deg i en av dine interesser eller vet akkurat hva du vil jobbe med etter studiet? Vi anbefaler deg å tenke gjennom hva du vil studere før du kontakter oss, så kan vi hjelpe deg med å finne de beste mulighetene ut fra dine ønsker. Usikker på hva du vil? Her kan du lese mer om ulike fagområder.

Hvor ønsker du å studere?
Du har kanskje også sett for deg hvordan du ønsker at studiestedet ditt skal være eller hvor i verden du ønsker å studere. Kanskje du drømmer om å gå opp trappene til et stort og moderne universitet, lengter etter å bo ved havet eller ser etter et sted der de har akkurat de fagene du vil ta? 

Søk etter studier og universiteter
Her kan du søke etter studiesteder og fag for å se hvilke muligheter som finnes. På de ulike universitetssidene kan du lese mer om skolene, studiestedene og annen nyttig informasjon som studiestart, skolepenger og muligheter for stipend. 

2: Søknadsprosessen

Når ønsker du å starte på studiene?
De fleste universiteter har oppstart to ganger i året, mens andre har oppstart tre ganger i året. Søknadsfrister varierer og mange skoler har rullerende opptak. Vi anbefaler at du kontakter oss for å starte søknadsprosessen minimum 4-6 måneder før studiestart. Hvis du er litt sent ute med søknaden så anbefaler vi deg likevel å ta kontakt med oss for å høre om det fortsatt er mulig å søke. Ofte er det nemlig det!

Vi hjelper deg med å søke
Å søke via oss er veldig enkelt. Vi gjør nesten alt for deg!

Vi sender deg søknadsskjema og en sjekkliste med oversikt over dokumenter og eventuelle testresultater som du må sende til oss sammen med søknaden. Vi sender søknaden videre til skolen og følger opp hele veien fra start til slutt. Med vår hjelp går søknadsprosessen mye kjappere enn om du søker på egenhånd, og vi sørger for at alle de riktige dokumentene blir sendt inn i tide. Noen universiteter krever en avgift for å søke, men vår hjelp er helt gratis*

Du vil få svar ca. 1-8 uker etter at søknaden er sendt inn, dette varierer ut fra hvilket universitet du søker til. 

*Dersom du søker via oss, men ombestemmer deg etter at du har mottatt og takket ja til studieplassen, tar vi et administrasjonsgebyr på 1000 kr. 

Gratulerer, du har fått studieplass!
Du kan nå enten takke ja eller nei til studieplassen din. Hvis du takker ja er det på tide å ordne alle de praktiske detaljene rundt studieoppholdet ditt. Jo tidligere ute du er med dette, jo bedre er det.

3: Før du reiser

Huskeliste
Det er en rekke ting som må på plass før avreise til din nye studiedestinasjon! Her er en sjekkliste for hva du bør huske å ordne før studiestart: 

  • Søke på studentvisum
  • Søke om støtte fra Lånekassen
  • Melde deg opp til fag
  • Bestille flybilletter
  • Kjøpe studentforsikring
  • Finne et sted å bo, enten privat eller på campus
  • Sjekke om du trenger vaksiner

Vi sender deg en huskeliste med informasjon om hvert enkelt punkt. Du kan bestille flybilletter og studentforsikring hos oss slik at du har alt på et sted. Vi kan også hjelpe deg med å bestille overnatting hvis du ikke har et sted å bo helt i starten.

Tid for avreise!
Nå begynner det å nærme seg, har du husket alt?

Vi har opprettet Facebook-grupper for studenter som skal til USA og Australia, hvor du kan bli kjent med andre og spørre om tips/råd fra de som allerede er på studiestedet. 

Vi inviterer også til avreiseseminar før studiestart, to ganger i året. Da går vi gjennom praktiske ting, huskeliste og prater litt om hva en kan forvente seg som ny student i utlandet. Det er også en flott mulighet til å møte andre studenter som er i samme situasjon som deg!

Du kan når som helst kontakte din studieveileder for hjelp og råd gjennom studietiden. 

Er du klar for å søke? 

Har du kommet deg gjennom research-fasen og er klar for å starte søknadsprosessen? Da kan du booke et møte hos en av våre studieveiledere for å sette i gang søknadsprosessen. Jo mer informasjon du gir oss, jo lettere blir det for oss å gi deg den beste hjelpen. Du kan møte oss i Trondheim og Bergen, eller booke møtet over telefon dersom du bor andre steder i landet. Vi gleder oss til å høre fra deg!

Book et gratis møte

Hvorfor studier i utlandet med KILROY?

Gratis veiledning
Vi hjelper deg hele veien, helt gratis. Her er det ingen kostnader gjemt i miniskrift noen sted!
Vi er her alltid
Vi er med deg hele veien. Fra å finne det beste studiet for deg til å sørge for at du har et sted å bo i din nye by.
Skreddersydd rådgivning
Du får din personlige studierådgiver, og anbefalinger basert spesifikt på dine mål og interesser

Vennligst fyll ut alle detaljer

Oops! Her gikk det noe galt ... Prøv igjen!

Lukk
Kontakt
Skriv til oss

Vet du akkurat hvor du vil studere eller synes du det er vanskelig å velge? Send oss dine tanker, ønsker og spørsmål, så sørger vi for at du får all informasjon og veiledning du trenger. Legger du igjen nummeret ditt vil det være enda enklere for oss å hjelpe deg med å finne frem til det riktige studiestedet for deg.

Dette feltet må fylles ut
Dette feltet må fylles ut

Takk for din henvendelse!

Du mottar først en email med informasjonen du sendte oss. Deretter vil en av våre studieveiledere se på henvendelsen din så fort det lar seg gjøre.

I mellomtiden kan du sjekke ut bloggen vår for studieinspirasjon.

PS. Sjekk Søppelpost/Spamfilter dersom du savner svar fra oss.

KILROY

 

Du vil snart motta en epostbekreftelse som sendes til {{email}}

Book et møte

Book et møte over telefon eller videomøte og få personlig studieveiledning, helt kostnadsfritt! Merk at vi for tiden har stor pågang, derfor vil vår responstid være noe lengre enn normalt.

  • {{ officeOption }}
Dette feltet må fylles ut

Tusen takk for din henvendelse, vi gleder oss til å hjelpe deg!

Du hører fra en av våre studieveiledere veldig snart for å bekrefte møtetidspunkt.
Vi har for tiden stor pågang så tilgi oss om det drøyer litt.

Savner du svar: Sjekk søppelpost/spamfilter, noen ganger blir vi blokkert...

KILROY

Du vil snart motta en epostbekreftelse som sendes til {{email}}

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...