{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.

Finansiering og stipender

Finansiere studier i utlandet
Finansiere studier i utlandet

Hva koster det å studere i utlandet?

Finansiering av studier og levekostnader er en bekymring for mange som vil studere i utlandet. Studieavgiften varierer, og å styre de daglige levekostnadene i et nytt land kan virke utfordrende. Derimot blir mange overrasket over at det å studere i utlandet faktisk kan være billigere enn å bli hjemme!

Skolepenger
På våre samarbeidsuniversiteter i utlandet må du betale skolepenger. Skolepengene varierer ut fra hvor du skal studere og hva du skal studere. Du finner det du skal betale i skolepenger på ditt opptaksbrev og det er oppgitt i lokal valuta. Du må dermed være klar over at skolepengene varierer med valutakurssvingninger og at skolepengene øker normalt sett, hvert eneste år. Ta kontakt med oss for detaljer om hvor mye du kan forvente deg å betale i skolepenger ut fra hvor du ønsker å studere og hva.

Bo- og levekostnader
Levekostnadene i ditt nye land kan være mye billigere enn det du er vant til hjemme, avhengig av hvor du reiser. Får du en deltidsjobb ved siden av studiene kan dette også bidra til finansieringen.

Offentlig støtte
På Lånekassens hjemmesider kan du regne ut hvor mye du kan få i stipend og lån til studier i utlandet. Hvor mye du får i lån og stipend av Lånekassen avhenger av hva du skal studere, på hvilket nivå du skal studere og hvor du skal studere. Vær klar over at resultatet kan avvike på bakgrunn av personlige forhold.
Finn ut mer om Lånekassen

Universitetsstipender & private stipender
I tillegg tilbyr noen av våre partneruniversiteter stipender til internasjonale studenter. Kravene for å motta stipend varier fra universitet til universitet. Noen ser kun på karakterer, mens andre foksuerer på motivasjon og samfunnsengasjement
Les mer om stipender

Fant du ikke det du lette etter? 

Dersom du har andre spørsmål eller ikke finner den informasjonen du leter etter, er det bare å skrive til oss! 

Spør oss om finansiering av studier

Få mer informasjon

Universitetsstipender

Noen universiteter i utlandet tilbyr universitetsstipender. Kravene for å få et universitetsstipend varierer, og kan bestå av både karaktersnitt, motivasjon og samfunnsengasjement. Hvis du er nysgjerrig på universitetsstipender kan du ta kontakt med en av våre studieveiledere.
Universitetsstipender

Bo- og levekostnader

Levekostnadene i ditt nye land kan være mye billigere enn det du er vant til hjemme, avhengig av hvor du reiser. Får du en deltidsjobb ved siden av studiene kan dette også bidra til finansieringen. Trenger du hjelp til å sette opp ett budsjett eller vil vite mer om hva du kan forvente deg? Ta kontakt med en av våre studieveiledere.
Bo- og levekostnader

Lånekassen

Du kan få støtte av Lånekassen til studier i utlandet. Hvor mye avhenger av hva du skal studere, hvor du skal studere og hvilket nivå. Lånekassen deler støtten til utdanning i utlandet i tre deler; basisstøtte, støtte til skolepenger og støtte til reiser. Les mer om støtte fra Lånekassen her.
Lånekassen

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...