{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.

Studere i utlandet

Studere i utlandet med KILROY
Studer i utlandet med KILROY

Studere i utlandet

Drømmer du om å studere i utlandet? Å studere i utlandet handler ikke bare om utdanning. Å studere i utlandet handler om å komme tett på en ny kultur, nye mennesker, språket og hverdagen i et annet land. Du vokser ikke bare faglig når du studerer i utlandet, du vokser også som menneske. 

Vi tilbyr gratis studieveiledning og kan derfor veilede deg dersom du er usikker på om du vil ta en hel grad i utlandet eller kun et semester. Vi kan også komme med råd og veileding om du er usikker på om å studere i utlandet i det hele tatt er noe for deg.

Under har vi samlet noen vanlige spørsmål om å studere i utlandet:

1: Hva kan jeg studere i utlandet?

2: Hvilke fag kan jeg studere i utlandet?

3: Hvor kan jeg studere i utlandet?

4: Hvor mye koster det å studere i utlandet?

Hva kan jeg studere i utlandet?

Det finnes mange muligheter for deg som drømmer om å studere i utlandet, men i hovedsak kan du velge mellom følgende alternativer:

Bachelorgrad (undergraduate)
For deg som har fullført videregående skole og har oppnådd generell studiekompetanse. Graden varer i 3-4 år. Les mer under Bachelor i utlandet.

Mastergrad (postgraduate)
For deg som har fullført en bachelorgrad eller har mange års arbeidserfaring. Graden varer i 1-2 år. Les mer under Master i utlandet.

Study abroad - delstudier - årsstudium
For deg som allerede studerer ved et annet lærested og ønsker 1-2 semestre i utlandet som del av graden. På noen læresteder er det også mulig å søke på dette uten å være tilknyttet et annet lærested (årsstudium).

Hvilke fag kan jeg studere i utlandet?

Vi samarbeider med en rekke læresteder i hele verden. Dette betyr at vi kan tilby studier i utlandet innen alle fagretninger, inkludert samfunnsfag, naturvitenskaplige fag, ingeniørfag, økonomiske fag, helsefag, historisk-filosofiske fag, mediefag osv. La deg inspirere av våre skreddersydde studietilbud. Vi hjelper deg også gjerne med å sette sammen andre fag som passer perfekt til dine ønsker for studiet i utlandet. 

Se alle fagområder for studier i utlandet

Hvor kan jeg studere i utlandet?  

Vi kan hjelpe deg på veien mot ditt livs opplevelse med studier i utlandet verden over. Vi samarbeider med utdanningsinstitusjoner i følgende land: 

Hvor mye koster det å studere i utlandet? 

Å studere i utlandet er noe mange drømmer om, men frykten kan være at det er for dyrt og at man blir sittende med et massivt studielån. Derimot er det mange som blir overrasket over at det faktisk ikke er så dyrt som man tror. 

Å søke studier i utlandet gjennom oss er helt gratis. Du får en personlig studieveileder som kan svare på spørsmål og hjelper deg gjennom hele søknadsprosessen. Dersom du søker gjennom oss og takker ja til studieplassen, men deretter velger å trekke deg fra studiet, tar vi kun et lite administrasjonsgebyr på 500 kr. 

På våre samarbeidsuniversiteter må du betale skolepenger. Denne kostnaden varierer fra hvor du studerer i utlandet, hva du studerer og valuta, som stadig endrer seg. Du kan lese mer om skolepenger og finansiering på de ulike universitetssidene. I tillegg kommer bo- og levekostnader. Disse kostnadene varierer også ut fra hvor du ønsker å studere i utlandet. Noen steder er det billig å bo og leve, mens andre steder kan prisene være på nivå med Norge eller litt høyere. 

Heldig vis har vi i Norge gode støtteordninger for deg som ønsker å studere i utlandet, og vi hjelper deg gjerne med å finne den beste løsningen for deg. 

Finansiering og stipend for studier i utlandet

Vil du vite mer om det å studere i utlandet?

Fant du ikke det du lette etter, eller har du spørsmål rundt det å studere i utlandet? Skriv til oss! Våre studieveiledere har lang erfaring med å sende norske studenter til utlandet og kan svare på alt du lurer på. Hos oss får du gratis rådgivning om det å studere i utlandet og vi kan bl.a hjelpe deg med å søke, velge studieprogram, finne bolig og sette opp et budsjett. 

Spør oss om studier i utlandet

Hvorfor studere i utlandet med KILROY?

Gratis veiledning
Vi hjelper deg hele veien, helt gratis. Her er det ingen kostnader gjemt i miniskrift noen sted!
Vi er her alltid
Vi er med deg hele veien. Fra å finne det beste studiet for deg til å sørge for at du har et sted å bo i din nye by.
Skreddersydd rådgivning
Du får din personlige studierådgiver, og anbefalinger basert spesifikt på dine mål og interesser

Vennligst fyll ut alle detaljer

Oops! Her gikk det noe galt ... Prøv igjen!

Lukk
Kontakt
Skriv til oss

Vet du akkurat hvor du vil studere eller synes du det er vanskelig å velge? Send oss dine tanker, ønsker og spørsmål, så sørger vi for at du får all informasjon og veiledning du trenger. Legger du igjen nummeret ditt vil det være enda enklere for oss å hjelpe deg med å finne frem til det riktige studiestedet for deg.

Dette feltet må fylles ut
Dette feltet må fylles ut

Takk for din henvendelse!

Du mottar først en email med informasjonen du sendte oss. Deretter vil en av våre studieveiledere se på henvendelsen din så fort det lar seg gjøre.

I mellomtiden kan du sjekke ut bloggen vår for studieinspirasjon.

PS. Sjekk Søppelpost/Spamfilter dersom du savner svar fra oss.

KILROY

 

Du vil snart motta en epostbekreftelse som sendes til {{email}}

Book et møte

Book et møte over telefon eller videomøte og få personlig studieveiledning, helt kostnadsfritt! Merk at vi for tiden har stor pågang, derfor vil vår responstid være noe lengre enn normalt.

  • {{ officeOption }}
Dette feltet må fylles ut

Tusen takk for din henvendelse, vi gleder oss til å hjelpe deg!

Du hører fra en av våre studieveiledere veldig snart for å bekrefte møtetidspunkt.
Vi har for tiden stor pågang så tilgi oss om det drøyer litt.

Savner du svar: Sjekk søppelpost/spamfilter, noen ganger blir vi blokkert...

KILROY

Du vil snart motta en epostbekreftelse som sendes til {{email}}

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...