{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.

Stipender til studier i utlandet

Man Looking Through The Books

Universitetsstipender

Hvilke krav du må oppfylle for å få stipend varier fra universitet til universitet. Noen læresteder ser kun på karaktersnitt, mens andre også fokuserer på motivasjon og samfunnsengasjement. Nedenfor har vi samlet en oversikt over noen av stipendene som er tilgjengelige hos våre samarbeidsuniversiteter! Finner du ikke ditt studieland eller universitet? Ta kontakt med oss!

Snakk med en studieveileder

Private stipend

Du kan også søke privat støtte eller stipend via flere legater. Men det er viktig å huske på at private stipender i seg selv ikke bør være det eneste som finansierer studiet ditt. Du finner en oversikt over tilgjengelige stipender i Legathåndboken.

Australia

 • University of Technology Sydney tilbyr hele 40% stipend av skolepenger til bachelorgradstudenter, og 30% stipend til mastergradstudenter. Søknad til stipendet går automatisk når du søker på skoleplass. Jo bedre karakterer, jo større muligheter

 • Macquarie University tilbyr hele 10 000AUD i stipend årlig hvis du er bachelor eller mastergradstudent som studerer på fulltid. Søknad til stipendet skjer automatisk når du søker på skoleplass.

 • La Trobe University tilbyr stipend på 15-25% av skolepenger på utvalgte bachelor og masterprogram. Kriterier er basert på gode akademiske resultater og du trenger ikke søke på stipendet, det skjer automatisk gjennom opptak til studier.

 • University of the Sunshine Coast tilbyr 15% stipend til alle studenter som starter i 2022.

 • Griffith University tilbyr ulike stipend, men de tilbyr stort sett 20-25% stipender av skolepenger gjennom hele studieløpet for bachelor og mastergradstudenter. Kriterier er basert på gode akademiske resultater når du søker, og du trenger ikke søke på stipendet, det skjer automatisk gjennom opptak til studier.

 • Queensland University of Techonology har ulike stipend, men de tilbyr 25% stipend til alle bachelorstudenter for hele graden, såfremt man opprettholder gode karakterer. De har også stipend som er fakultetspesifikke, for eksempel innenfor business og kreative emner. Dette er da for både bachelorg og masterstudenter.

 • Curtin University tilbyr stipend på 25% stipend av skolepengene første året. Kriterier er basert på akademiske resultater når du søker. Du trenger ikke søke på stipendet, du vil få det med sammen med et opptak til studier.

 • Torrens University tilbyr 30 % scholarship for master og bachelorstudenter til Sydney, Adelaide, Melbourne. I tillegg tilbyr de 35 % i Brisbane. Søknad til stipendet skjer automatisk når du søker på skoleplass. Jo bedre karakterer, jo større muligheter.

USA

 • Berkeley College tilby stipender for bachelorgradstudenter og study abroad studenter. Dette må søkes på i en egen søknad sammen med søknad til universitetet.

 • Hawaii Pacific University tilbyr stipend på hele 6760USD i reduksjon av skolepenger per semester for study abroad studenter og bachelorstudenter kan få opptil 6000USD i stipend i reduksjon av skolepenger per semester. Søknaden skjer i automatisk sammen med søknad om opptak.

Canada

 • Thompson Rivers University tilbyr stipend på 1000CAD til alle studenter som søker gjennom KILROY.  

Vil du vite mer om disse universitetsstipendene?

Det kan være forvirrende å holde styr på kravene til universitetsstipend. Book et møte med en av våre studieveiledere og får svar på alt du lurer på! 

Book et møte

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...