{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.

Testoversikt

Språktest for studier i utlandet
Språktest for studier i utlandet

Språktest for studier i utlandet

Noen universiteter og linjer krever at du gjennomfører en TOEFL eller en IELTS engelsk test for å godkjenne din akademiske engelsk før du kan komme inn på studiet du ønsker. Dette gjelder riktignok ikke alltid, så vi anbefaler at du tar kontakt med oss og spør om du må ta en test før du melder deg opp til en.

Få gratis studieveiledning

TOEFL eller IELTS?

De to mest anerkjente og godkjente engelsktestene er TOEFL og IELTS, og felles for de er at du blir testet i din evne til å lytte, lese, skrive og snakke engelsk på et akademisk nivå.

Skal jeg ta testen før jeg søker på studier i utlandet?

Dobbeltsjekk alltid med oss før du melder deg opp og betaler for en test. Det er ikke alle som behøver dette, og det er ofte basert på den individuelle. Poengene som kreves varierer fra linje til linje og universitet til universitet.

De fleste universiteter aksepterer at du sender inn søknaden din før du har fått testresultatet.

Hvis linjen du søker på krever en høy poengscore kan det være lurt å vurdere sannsynligheten for å nå denne. I en slik situasjon burde du også undersøke muligheten for (og eventuelt hvor mange ganger) du kan ta testen om igjen dersom du ikke skulle nå poengkravet den første gangen.

Vi anbefaler at du forbereder deg godt før TOEFL eller IELTS testen. Det finnes en rekke gode øvingsmaterialer på nett som du kan benytte deg av i forberedelsene.

Akademiske tester (GMAT + GRE test)

Noen universiteter, spesielt i USA, krever at du tar en test for å vise ditt akademiske nivå før du kan bli tatt opp til et master eller PhD-program. På GMAT og GRE viser ditt akademiske nivå. Ta kontakt med KILROY om du er usikker på et om du trenger å ta en av disse testene, og hvilken du skal melde deg opp til.

Vil du vite mer?

TOEFL-test

På en TOEFL-test blir du testet i fire ulike kategorier: lytting, lesing, snakking og skriving.
Les mer

IELTS-test

Det finnes to versjoner av IELTS-testen. Ta kontakt med oss før du melder deg opp til testen, da ikke alle trenger å ta den. Dette vurderes individuelt.
Les mer

GMAT-test

Ønsker du å studere økonomi og ledelse på masternivå, kan universitetet kreve at du gjennomfører GMAT (The Graduate Management Admission Test).
Les mer

Vennligst fyll ut alle detaljer

Oops! Her gikk det noe galt ... Prøv igjen!

Lukk
Kontakt
Skriv til oss

Vet du akkurat hvor du vil studere eller synes du det er vanskelig å velge? Send oss dine tanker, ønsker og spørsmål, så sørger vi for at du får all informasjon og veiledning du trenger. Legger du igjen nummeret ditt vil det være enda enklere for oss å hjelpe deg med å finne frem til det riktige studiestedet for deg.

Dette feltet må fylles ut
Dette feltet må fylles ut

Takk for din henvendelse!

Du mottar først en email med informasjonen du sendte oss. Deretter vil en av våre studieveiledere se på henvendelsen din så fort det lar seg gjøre.

I mellomtiden kan du sjekke ut bloggen vår for studieinspirasjon.

PS. Sjekk Søppelpost/Spamfilter dersom du savner svar fra oss.

KILROY

 

Du vil snart motta en epostbekreftelse som sendes til {{email}}

Book et møte

Book et møte over telefon eller videomøte og få personlig studieveiledning, helt kostnadsfritt! Merk at vi for tiden har stor pågang, derfor vil vår responstid være noe lengre enn normalt.

  • {{ officeOption }}
Dette feltet må fylles ut

Tusen takk for din henvendelse, vi gleder oss til å hjelpe deg!

Du hører fra en av våre studieveiledere veldig snart for å bekrefte møtetidspunkt.
Vi har for tiden stor pågang så tilgi oss om det drøyer litt.

Savner du svar: Sjekk søppelpost/spamfilter, noen ganger blir vi blokkert...

KILROY

Du vil snart motta en epostbekreftelse som sendes til {{email}}

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...