{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.

Benjamin i California: CSUN kan by på et supert studentmiljø!

benjamin-student-california-3

Hvis alt går som planlagt blir jeg boende her

Benjamin studerer Kinesiologi ved California State University, Northridge. Les hans historie og erfaringer, og la deg inspirere!

Hvor langt har du kommet med utdanningen?

Jeg har til nå fullført mitt første semester på utdanningen min.

Hvorfor valgte du dette studiet og studiestedet?

Jeg har generelt sett en lidenskap for Fitness, så når jeg fant ut hva Kinesiologi innebar følte jeg at det passet perfekt for min del. Videre fant jeg ut at CSUN skulle være det beste universitetet i Los Angeles for Kinesiologi, og kombinert med at det befant seg i Los Angeles kunne jeg ikke vært mer sikker på valget av studiested.

Hva lærer du på studiet?

Jeg lærer mye om hvordan kroppens bevegelser fungerer, hvordan muskelgrupper som er koblet sammen, hvordan å skrive best mulig, og hvordan kroppen er bygd opp fra mikro til makro nivå.

Hvordan vil du beskrive studiemiljøet og universitetet CSUN?

Studiemiljøet er veldig bra her på CSUN. Det er utallige muligheter for hjelp hvis det trengs, utallige plasser å studere på når du er på campus og generelt sett er de aller fleste fokusert på å få gode karakterer. Universitetet er også veldig bra, og jeg har foreløpig ikke noe å klage på når det kommer til CSUN. CSUN befinner seg rundt 40 minutter unna Downtown LA, altså Hollywood, og rundt 30 minutter unna Santa Monica Beach or Venice Beach, som er veldig greit hvis du ønsker en dag på shopping eller på stranden.

Hvordan bor du, og hvordan fant du boligen?

Jeg bodde på Student Housing det første semesteret, men har nå flyttet ut derfra. Jeg fant ut om Student Housing via CSUN sin hjemmeside. Nå har jeg flyttet inn i en leilighet med tre kompiser rett ved siden av Student Housing, via Apartments.com, men det er også en mulighet for å finne bolig via Zillow.com. Alt du trenger å gjøre er å skrive inn postkoden (91324/91330) for å finne de boligene som ligger ved siden av campus.

Hva er planene dine fremover og etter studiet?

Fremover tenker jeg absolutt å fullføre studiet og etablere meg her. Hvis alt går som planlagt er ønsket å bli boende i USA etter jeg er ferdig med studiet for å fortsette etableringen min, og eventuelt starte mitt eget selskap her for å sikre en god jobb. Markedet for Fitness er definitivt større i USA, så det er mye større sannsynlighet for å lykkes (gym, treningsmerke, personlig trening, online coaching, etc.) i forhold til i Norge.

Har du noen tips til fremtidige studenter som skal studere i utlandet?

Jeg vil anbefale å spare opp penger før du starter studiet. Det er generelt sett veldig dyrt å leve her, så å ha litt ekstra penger vil komme godt med. College er også ikke så sosialt som man kanskje tror, så jeg vil på det høyeste anbefale å sjekke opp «Greek Life» (Fraternities/Sororities) som er en måte å få venner på og utvide nettverket ditt her. Dagene blir fort hektiske, så du rekker ikke å prate eller bli kjent med alle du går i klasse med. For meg har det funket veldig bra, og det har definitivt reddet hele opplevelsen min.

Hvorfor valgte du å søke via KILROY?

Jeg hadde en venninne som hadde tenkt å søke på CSUN gjennom KILROY. Det at all den hjelpen du får er gratis er veldig greit, og det er ikke noen grunn til å betale for det når du får det samme gratis fra KILROY. For de som tror at det muligens ikke er like bra grunnet at du ikke betaler for tjenesten, så hadde jeg en veldig grei opplevelse med KILROY,  og jeg kom inn på den ene skolen jeg søkte på.

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...