{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.

Gavin studerer Cyber Security i Florida

Gavin og hans kompiser studerer på hillsborough community college

"Jeg har alltid drømt om å dra til USA. Og jeg har alltid hatt lyst til å studere IT. Så da tenkte jeg: hvorfor ikke kombinere de to?"

Drømmer du også om å studere i Florida? Les Gavins studenthistorie om det å studere på Hillsborough Community College i Florida og bli inspirert til å følge studiedrømmen din du også!

Få gratis studieveiledning

Hvorfor Florida og HCC

Da jeg var 18 tok jeg en utdanning på 2 år og arbeidet for et stort stålselskap. Etter ytterligere 2 år skjønte jeg at dette ikke var det jeg hadde lyst til å drive med resten av mitt arbeidsliv. Jeg måtte finne på noe annet. Jeg har alltid hatt lyst til å reise til USA, men så tenkte jeg, hvorfor kun dra på ferie dit når jeg kan faktisk kan ta en utdanning der? Med god hjelp fant jeg en løsning som gjorde det mulig for meg å slutte i jobben og reise til USA for å studere.  

gavin with friends in florida

KILROY hjalp meg med å finne det riktige studieprogrammet og studiestedet for meg. En venn av meg som hadde vært i Florida sa at det var et fint og avslappet sted å bo, og etter å ha vært her i snart 6 måneder, så må jeg si meg helt enig i det!

Jeg startet min grad i dataprogrammering og analyse. Kort tid etter mitt første semester bestemte jeg meg for å bytte program til cyber security. Å leve som student i USA er gøy. Det tok ikke lang tid å bli vant til livet som student i USA, fordi de fleste amerikanere er vennlige og alltid villige til å hjelpe.

Hawks Landing - studentboliger ved HCC

Hawks Landing, HCCs egne studentboliger, er et flott samfunn å bo i og ligger kun 5-minutters spasertur unna skolen. HCC ligger dessuten bare 10 minutter fra en strand. Hvis du har lyst til å dra til en større strand, kan du gå til Clearwater - som er litt lenger unna - men når jeg er der, føles det som om jeg er i Miami. Det er mange ting å gjøre gjennom hele året, og HCC planlegger alltid morsomme studentaktiviteter.

Aktiviteter for studenter ved HCC

Når det gjelder studentliv, arrangerer HCC mange aktiviteter. Det foregår alltid noe på skolen, og det internasjonale kontoret organiserer morsomme ting å gjøre året rundt. De har tatt oss med til stranden, en lokal trampoline park, båtturer, og mye mer. Jeg er veldig involvert og deltar aktivt i det som arrangeres på skolen. Dette semesteret deltok jeg blant annet på Florida International Leadership Conference (FILC). Jeg lærte så mye og møtte folk fra hele verden.

friends studying in florida

 

Få gratis studieveiledning

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...