{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.

Å flytte til Sydney er et av de beste valgene jeg har gjort

Mathilda Australia 2000X1300

Hei!

"Mitt navn er Mathilda og jeg studerer på Macquarie University i Sydney!

Allerede på videregående visste jeg at jeg ville studere utenlands fordi det lot meg kombinere studier og min kjærlighet for reise og det å utforske nye steder. Jeg valgte å flytte til Sydney på grunn av strendene, bylivet og folket her (som er utrolig hyggelige!). To år senere så er jeg på mitt tredje og siste år på bacheloren min med fokus på marketing og international business. Jeg kan helt ærlig si at det å flytte hit var det aboslutt beste valget jeg har gort så langt i livet."

Vil du studere utenlands?

Mathilda Friend Australia 2000X1300

Hvorfor valgte du Macquarie University?

"Sydney har mange kjente universiteter rundt omkring i byen, men det som trakk meg til Macquarie University var deres business School og campus, som ligger litt nord for Sydney.

Det er et stort hoved campus med mange gressplasser å studere på eller bare henge med vennene mine. De to første årene bodde jeg i forskjellige studenthus på campus og fikk møte mennesker fra hele verden. Jeg har bodd med alle forskjellige nasjonaliteter og de fleste er alltid klare for en fest! Nå deler jeg en leilighet ved siden av Dee Why Beach med en australsk jente jeg møtte i den første studentboligen. "

Mathilda Water Australia 2000X1300

Studentlivet på Macquarie University

"Jeg er vanligvis på campus 2-3 dager i uken, hvor jeg da har en forelesning og en tutorial (likt seminar) i alle de fire fagene mine. Imellom timene mine henger jeg med venner, har prosjektmøter eller studerer på biblioteket. Jeg har også engasjert meg i forskjellige mentorprogrammer og studentforeninger, som er en fin måte å møte nye mennesker på. Det er over hundre forskjellige studentsamfunn ved Macquarie University, så du finner noe for enhver smak. "

macquarie-university-students-lawn

Når jeg ikke studerer...

"Når jeg ikke studerer eller jobber er jeg på stranden, som er den perfekte måten å tilbringe en varm sommerdag på. Sydney har mange fantastiske strender å velge i. Jeg prøver også å utforske andre steder i og rundt Australia når jeg har fri fra skolen. En av de beste turene jeg noensinne har vært på, var to uker på New Zealand det første året jeg var her. Der vi gjorde alt fra å hoppe i strikk til å gå over isbre. Et annet av høydepunktene mine har vært Cairns, en backpackerby i Queenslands regnskog like ved North Barrier Reef."

sydney-edu-aerial-harbour-bridge

Slik fikk jeg hjelp av KILROY

"Jeg var veldig takknemlig for studentrådgiveren min hos KILROY som hjalp meg igjennom hele prosessen og som gjorde at drømmen om Sydney ble virkelighet. Jeg visste allerede hvor og hva jeg ville studere, så de hjalp meg med å finne riktig utdanningsgrad og hjalp meg med å velge mellom alle universitetene i og rundt Sydney.

Jeg deltok også på en «åpen kveld» hvor jeg kunne snakke med representanter fra skolene jeg skulle velge imellom. Da jeg endelig hadde bestemt meg, ledet KILROY meg gjennom hele søknadsprosessen og håndterte all kommunikasjon med universitetet. "

Gjør det!

"Til alle som vurderer å studere i utlandet, gjør det! Uansett hvor du bestemmer deg for å dra så vil du møte mennesker fra hele verden og lære masse om deg selv. Vurderer du å dra til Sydney? Da svarer jeg gjerne på spørsmål du måtte ha!"

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...