{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.

Business

Studere business i utlandet
Studere business i utlandet

Studer business i utlandet

Vil du studere business? Dette fagområdet favner bredt og gir deg mange spennende muligheter og tilgang på fag som ikke finnes i Norge.

Book gratis studieveiledning

Hvilke fagområder kan jeg studere dersom jeg tar en utdanning innen business?

Spesialiseringer kan være:

 • Finans
 • HR
 • Internasjonal business
 • Ledelse
 • Logistikk
 • Markedsføring
 • Shipping
 • Samfunnsøkonomi

Hva slags jobber kan jeg få når jeg er ferdig med studiet? 

Ved å studere business får du bred kompetanse med mange forskjellige karrieremuligheter. Dette kan være eksempler:

 • Siviløkonom
 • Revisor
 • HR-ansvarlig
 • Markedsfører
 • Controller
 • Leder

Hva er fordelene med å studere business i utlandet?

KILROY samarbeider med flere universiteter med ettertraktede business-akkrediteringer. En akkreditering på business-studier er et tegn på god kvalitet og internasjonalt anerkjente. Svært mange av våre partneruniversiteter er opptatt av at du som student skal få relevant arbeidserfaring og kontakt med bedifter som potensielle arbeidsgivere i løpet av studietiden. Vår erfaring er at grader i business i mange av universiteter, tilbyr mer arbeidsrelatert utdanning med praksisperioder og internships. 

Er det vanskelig å få jobb i Norge etter å ha studert i utlandet?

Stadig flere bedrifter ønsker kandidater med internasjonal erfaring. Det viser at du ikke er redd for å gå prøve nye ting og utforske verden, samtidig som det peker på at du har verdifull kulturkompetanse og ser faget ditt med et annet blikk enn de som kun studerer i Norge.

Hvor kan jeg studere business i utlandet?

Vi samarbeider med flere universiteter som tilbyr et bredt spekter av studier innenfor business. I listen nedenfor ser du noen av universitetene vi samarbeider med. Hvis du ønsker studieveiledning eller mer informasjon om dine muligheter for å studere business i utlandet, kan du ta kontakt med oss.

Søk

Vil du vite mer?

Personlig studieveiledning

Vi svarer på alle spørsmål du måtte ha om å studere i utlandet. Vår hjelp er helt gratis og det finnes ingen dumme spørsmål! Les mer om gratis personlig studieveiledning her.
Studieveiledning

Finansiering

Et studieopphold i utlandet bringer med seg kostnader. Lurer du på hvordan du kan finansiere dine studier i utlandet? Les mer her.
Finansiering

Tester

Til enkelte studier og universiteter kan det kreves at du gjennomfører en språktest og/eller en annen opptaksprøve. Les mer om de ulike testene her.
Testoversikt

Studenthistorier

Se alle studenthistorier

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...