{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.

Engelsk

studere engelsk i utlandet
studere engelsk i utlandet

Det er viktig å ikke sammenligne det å studere engelsk på et universitet med å ta et engelsk-språkkurs. (Er det språkkurs du er interesser i, kan du lese mer om det her). Har du lidenskap for engelsk, enten det er litteraturen, språket eller den engelske kulturen, kan dette være studiet for deg.

Få gratis studieveiledning

Hvilke fag er man typisk innom i løpet av studiet?

Når du studerer engelsk ved et av våre samarbeidsuniversiteter kan du ofte bygge opp graden litt på egenhånd. Som regel har man noen fag som er obligatoriske, men stort sett kan man velge en del frie emner som man plukker ut selv. Typiske emner på en engelskgrad kan være:

  • Media & Society
  • Why literature matters
  • Approaches to literature
  • The literature of children
  • The power of a story

Hva kan jeg jobbe med når jeg er ferdig med studiene?

Ved å studere engelsk i utlandet åpner du for en rekke jobbmuligheter. Etter studiene vil du sitte igjen med kunnskap om å ordlegge deg godt både skriftlig og muntlig, noe som kan være en fordel i veldig mange jobber. Enkelte yrker vil ha krav om lengde på studiet og spesifikke fagsammensetninger, men aktuelle arbeidsområder kan være:

  • Journalistikk
  • Media
  • Reiseliv
  • Oversetter
  • Lærer

Hvor kan jeg studere engelsk i utlandet?

Vi samarbeider med flere universiteter som tilbyr engelskstudier. I listen nedenfor ser du noen av universitetene vi samarbeider med. Hvis du ønsker studieveiledning eller mer informasjon om dine muligheter for å studere engelsk i utlandet, kan du ta kontakt med oss.

Søk

Vil du vite mer?

Personlig studieveiledning

Vi svarer på alle spørsmål du måtte ha om å studere i utlandet. Vår hjelp er helt gratis og det finnes ingen dumme spørsmål! Les mer om gratis personlig studieveiledning her.
Studieveiledning

Finansiering

Et studieopphold i utlandet bringer med seg kostnader. Lurer du på hvordan du kan finansiere dine studier i utlandet? Les mer her.
Finansiering

Tester

Til enkelte studier og universiteter kan det kreves at du gjennomfører en språktest og/eller en annen opptaksprøve. Les mer om de ulike testene her.
Testoversikt

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...