{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.

Human Resource Management

study-hr-abroad
study-field-business-leadership-sidebar

Human Resource management (HR), eller personalledelse som det kan oversettes med til norsk, passer for deg som ønsker å jobbe med de menneskelige ressursene på en arbeidsplass.

Få gratis studieveiledning

Å jobbe med HR innebærer aktiviteter som rekruttering, tilrettelegging, opplæring og utvikling av de ansatte – alt for at de skal trives og yte sitt beste. Hvis du synes dette høres spennende ut er HR kanskje noe for deg. Det finnes det egne grader i HR du kan studere i utlandet, men det er også mulig å velge HR som en fordypning som en del av en grad i økonomi og administrasjon/business.

Hvilke fag er man typisk innom i løpet av HR-studiet?

I et HR-studium vil du normalt ha fag som:

  • Ledelse
  • Rekruttering
  • Læring og utvikling
  • Arbeidsrett
  • Økonomi
  • HMS
  • Endringsteori

Hvor kan jeg få jobb når jeg er ferdig med studiene?

Flere og flere firmaer har nå egen HR-avdelinger og satser stadig mer på å ivareta sine ansatte på best mulig måte som gagner både de ansatte og firmaet. Det er svært mange områder du kan jobbe med etter en slik utdanning. Alt fra ansettelser, personalutvikling og talentspeiding til nedbemanning og endringsledelse.

Hvor kan jeg studere HR i utlandet?

Vi samarbeider med flere universiteter som tilbyr et bredt spekter av studier innenfor HR. I listen nedenfor ser du noen av universitetene vi samarbeider med. Hvis du ønsker studieveiledning eller mer informasjon om dine muligheter for å studere HR i utlandet, kan du ta kontakt med oss.

Søk

Vil du vite mer?

Personlig studieveiledning

Vi svarer på alle spørsmål du måtte ha om å studere i utlandet. Vår hjelp er helt gratis og det finnes ingen dumme spørsmål! Les mer om gratis personlig studieveiledning her.
Studieveiledning

Finansiering

Et studieopphold i utlandet bringer med seg kostnader. Lurer du på hvordan du kan finansiere dine studier i utlandet? Les mer her.
Finansiering

Tester

Til enkelte studier og universiteter kan det kreves at du gjennomfører en språktest og/eller en annen opptaksprøve. Les mer om de ulike testene her.
Testoversikt

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...