{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.

International business

studer internasjonal business i utlandet
studer internasjonal business i utlandet

International business

International Business er studier med et internasjonalt perspektiv. I løpet av studiet vil du utvikle en forståelse for sosiale, kulturelle og politiske dimensjoner av business på et globalt nivå.

Få gratis studieveiledning

En bachelorgrad i International Business tar normalt 2-4 år å fullføre, avhengig av hvor du studerer. Du tar da en Bachelor of International Business eller en Bachelor of Business med en spesialisering i International Business. Du har også muligheten til å kun ta 1-2 semestre (study abroad), eller en mastergrad på 1-2 år dersom du allerede har en bachelorgrad fra før.

Hvilke fag er man typisk innom i løpet av studietiden?

Når man studerer International Business har man som regel stor fleksibilitet når det kommer til valg av fag. Her er noen eksempler på typiske fag:

 • Språk og kommunikasjon for bedrifter
 • Internasjonale relasjoner
 • Introduksjon til International Business
 • Samfunnsøkonomi for beslutningstagere
 • Regnskap for beslutningstagere
 • Introduksjon til markedsføring
 • Statistikk i et økonomisk perspektiv
 • Strategi og organisasjonsteori
 • Språkstudier

Hva kan jeg jobbe med når jeg er ferdig med studiene?

Med en bachelor i International Business vil du kunne jobbe innen internasjonale organisasjoner som driver med handel og investeringer, eller i privat eller offentlig sektor med ledelse, strategisk planlegging eller PR.

Du kan også jobbe med:

 • Internasjonal markedsføring
 • Internasjonal HR og personalledelse
 • Internasjonal logistikk
 • Internasjonale business-strategier
 • Entreprenørskap: Kanskje du vil starte din egen bedrift?

Hva er fordelene med å studere International Business i utlandet?

På grunn av det internasjonale perspektivet er det nyttig å studere akkurat International Business i utlandet. Det vil se godt ut på CV-en din, samtidig som det vil hjelpe deg med å bygge et internasjonalt nettverk. Vi samarbeider dessuten med en rekke universiteter i utlandet som år etter år kommer høyt opp på internasjonale rankinger for businesstudier. Vi hjelper deg gjerne med å søke på ditt drømmeuniversitet.

Hvor kan jeg studere Internatonal Business i utlandet?

Vi samarbeider med flere universiteter som tilbyr et bredt spekter av studier innenfor International Business. I listen nedenfor ser du noen av universitetene vi samarbeider med. Hvis du ønsker studieveiledning eller mer informasjon om dine muligheter for å studere International Business i utlandet, kan du ta kontakt med oss.

Søk

Vil du vite mer?

Personlig studieveiledning

Vi svarer på alle spørsmål du måtte ha om å studere i utlandet. Vår hjelp er helt gratis og det finnes ingen dumme spørsmål! Les mer om gratis personlig studieveiledning her.
Studieveiledning

Finansiering

Et studieopphold i utlandet bringer med seg kostnader. Lurer du på hvordan du kan finansiere dine studier i utlandet? Les mer her.
Finansiering

Tester

Til enkelte studier og universiteter kan det kreves at du gjennomfører en språktest og/eller en annen opptaksprøve. Les mer om de ulike testene her.
Testoversikt

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...