{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.

Ledelse

studere ledelse i utlandet
studere ledelse i utlandet

Vil du studere ledelse? Ved å studere ledelse kan du lære om strategi, organisasjonsoppbygging, personalledelse, arbeidspsykologi, i tillegg til fag innen økonomi og markedsføring.

Få gratis studieveiledning

Hvilke fag/emner er man typisk innom i løpet av dette studiet?

For å studere ledelse tar du en bachelor i business med en fordypning i ledelse. Du må gjennom en rekke introduksjonsfag og vil fordype deg mer og mer i løpet av studiet. Typiske fag du har i løpet av et studie innen ledelse er:

  • Bedriftsøkonomi
  • Markedsføring
  • Strategi
  • Regnskap og finans
  • HR og personalledelse
  • Statistikk og metode
  • Prosjektledelse
  • Arbeidsrett
  • Organisasjonslære

Hva kan jeg bli?

Ved å studere ledelse får du en bred utdanning som gjør deg rustet til å ha lederroller i de fleste bransjer. Du vil i de fleste tilfeller også ha muligheten til å studere videre på masternivå hvor du gjerne fordyper deg ytterligere innen ledelse. Det er også mulig å gå videre med forskning for de som synes det teoretiske er spennende.

Hva er fordelene med å studere ledelse i utlandet?

Mange av våre samarbeidsuniversiteter inkluderer en form for arbeidspraksis i løpet av studiet, slik at du stiller sterkere når du skal søke jobb. I tillegg vil du få kunnskap om og innsikt i en annen kulturs ledelsesprinsipper, noe som kommer godt med i et arbeidsliv som blir stadig mer internasjonalt og globalisert.

Hvor kan jeg studere ledelse i utlandet?

Vi samarbeider med flere universiteter som tilbyr et bredt spekter av studier innenfor ledelse. I listen nedenfor ser du noen av universitetene vi samarbeider med. Hvis du ønsker studieveiledning eller mer informasjon om dine muligheter for å studere ledelse i utlandet, kan du ta kontakt med oss.

Søk

Vil du vite mer?

Personlig studieveiledning

Vi svarer på alle spørsmål du måtte ha om å studere i utlandet. Vår hjelp er helt gratis og det finnes ingen dumme spørsmål! Les mer om gratis personlig studieveiledning her.
Studieveiledning

Finansiering

Et studieopphold i utlandet bringer med seg kostnader. Lurer du på hvordan du kan finansiere dine studier i utlandet? Les mer her.
Finansiering

Tester

Til enkelte studier og universiteter kan det kreves at du gjennomfører en språktest og/eller en annen opptaksprøve. Les mer om de ulike testene her.
Testoversikt

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...