{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.

Studer markedsføring i utlandet

studer markedsføring i utlandet
studer markedsføring i utlandet

Markedsføring

Med tøff konkurranse både internasjonalt og nasjonalt er det viktigere enn noensinne for bedrifter å skille seg ut fra konkurrentene. Det er derfor et økende behov for markedsførere i det norske næringslivet. Samtidig blir arbeidsmarkedet stadig mer internasjonalt rettet, og språkkompetanse og internasjonal erfaring vektlegges i økende grad. Studerer du markedsføring i utlandet vil du derfor ha en stor fordel når du senere skal ut å søke jobb.

Få gratis studieveiledning

Hvilke fag er man typisk innom i løpet av markedsføringsstudiet?

Når du skal studere markedsføring i utlandet kan du velge om du vil ta en ren markedsføringsgrad, en markedsføringsgrad med spesialisering (innen f.eks. digital markedsføring) eller en grad som kombinerer markedsføring med for eksempel fashion eller advertising. Ved noen skoler er også markedsføring en spesialisering (major) innenfor en Bachelor of Business.

Markedsføring tilbys som hele grader (bachelor og master), men det er også mulig å ta enkeltemner eller årsstudium innenfor dette fagområdet. Typiske emner innen markedsføring kan være:

 • Markedskommunikasjon
 • Internasjonal markedsføring
 • Merkevarebygging
 • Forbrukeratferd
 • Økonomi og salgsledelse
 • Strategisk markedsføring

Hva slags type jobber kan jeg få når jeg er ferdig med studiene?

Med en bachelorgrad i markedsføring kan du jobbe innenfor salg, markedsføring, merkevareledelse, reklame og PR, i både private og offentlige virksomheter. Du kan velge å fokusere på en jobb innenfor markedsføring, eller du kan kombinere markedsføringsstudier med en annen retning som for eksempel reiseliv, sport, jus eller ledelse.

Typisk jobber man kan få med en markedsføringsutdannelse:

 • Markedsføringskonsultent
 • Kommunikasjonsrådgiver
 • Markedsføringssjef
 • Online markedsfører
 • Markedsanalytiker
 • Selger

Vi tilbyr gratis studieveiledning og hjelper deg med å finne det rette studiet for deg. Dersom du ønsker å studere markedsføring i utlandet vil du få hjelp gjennom hele søknadsprosessen.

Hvor kan jeg studere markedsføring i utlandet?

Vi samarbeider med flere universiteter som tilbyr et bredt spekter av studier innenfor markedsføring. I listen nedenfor ser du noen av universitetene vi samarbeider med. Hvis du ønsker studieveiledning eller mer informasjon om dine muligheter for å studere markedsføring i utlandet, kan du ta kontakt med oss.

Søk

Vil du vite mer?

Personlig studieveiledning

Vi svarer på alle spørsmål du måtte ha om å studere i utlandet. Vår hjelp er helt gratis og det finnes ingen dumme spørsmål! Les mer om gratis personlig studieveiledning her.
Studieveiledning

Finansiering

Et studieopphold i utlandet bringer med seg kostnader. Lurer du på hvordan du kan finansiere dine studier i utlandet? Les mer her.
Finansiering

Tester

Til enkelte studier og universiteter kan det kreves at du gjennomfører en språktest og/eller en annen opptaksprøve. Les mer om de ulike testene her.
Testoversikt

Studenthistorier

Se alle studenthistorier

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...