{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.

Business & Marketing i Santa Monica


studer business & marketing i Santa Monica - studietilbud hos kilroy
Se som liste

Studiestart

August & Januar

Beliggenhet

Santa Monica, California

Opptakskrav

3.0 i snitt fra VGS

Støttet av lånekassen

Ja

Send forespørsel
Drømmer du om leve ut California-drømmen og ha Santa Monica Beach som nærmeste nabo? Med dette studietilbudet kan du ta 1-2 semester med business & marketing ved Santa Monica College.

Business og markedsføring er brede fagområder som gir deg mange spennende arbeidsmuligheter. Ved å studere business i Santa Monica får du også muligheten til å studere spennende fag som ikke tilbys i Norge.

Studentlivet i Santa Monica

Verdensberømte strender, palmesus og deilig klima er det som venter deg i Santa Monica. Som en del av Los Angeles, ligger Santa Monica ved kysten sør for Malibu og nedenfor Hollywood og Beverly Hills. Som businesstudent i Santa Monica vil du få en opplevelse for livet, og du vil definitivt ikke kjede deg!

Kjapt om Santa Monica College

Santa Monica College ligger veldig sentralt i Los Angeles og kun 3 km unna Santa Monica Beach. Du finner alt av restauranter, butikker og underholdning i umiddelbar nærhet av skolen. Santa Monica College er kjent som ett av de beste community collegene i USA og er akkreditert av the Western Association of Schools and Colleges.

Ditt semester på SMC

Nedenfor kan du se en liste over potensielle fag du vil ta når du studerer business og markedsføring på SMC:

  • Introduction to Business
  • Principles of Marketing
  • Principles of Selling
  • Business Communication
  • 1 valgfritt fag –dette kan være hvilket som helst fag ved skolen

Hos oss er all studieveiledning gratis. Hvis du vil søke på business & marketing på Santa Monica College, er første steg å booke et uforpliktende møte med oss. Vi tar gjerne imot deg i en av våre butikker, men kan selvfølgelig også rådgive deg over telefon. 

Book gratis studieveiledning

Vil du vite mer om våre studietilbud?

Husk at dette studietilbudet kun er et forslag. Hvis tilbudet ikke er riktig for deg skal du ikke nøle med å kontakte oss. Hos oss får du gratis studieveiledning, og vi hjelper deg med å skreddersy det perfekte studietilbudet for deg! Våre studieveiledere har lang erfaring med å sende norske studenter til utlandet og kan svare på alt du lurer på.

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...