{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.

Studer på Santa Monica College

smc-entrance-library
smc-recruiting-students

Studere på Santa Monica College

Lev ut studiedrømmen i USA på Santa Monica College! Studietilbudet er stort, og du kan ta to år av din bachelorgrad her. For å fullføre bachelorgraden kan du søke om overføring til et annet amerikansk universitet.

Spør oss om SMC

Hvorfor studere på Santa Monica College?

SMC har fantastiske fasiliteter og har en høy trivselsrate blant studentene. Campus ligger 3 km fra Santa Monica Beach, og her finner en som student det meste man skulle trenge. Vil du ta en hel bachelorgrad, er det gode muligheter for å søke om overføring (transfer) til et annet universitet i California og fullføre en bachelorgrad der. Det er eksempelvis veldig populært blant studenter ved SMC å overflytte til University of California (UC) etter to år, hvor de fullfører utdanningen sin.

Studiemuligheter på Santa Monica College

Som student ved Santa Monica College kan ta en 2-åring Associate degree eller Study abroad i 1 eller 2 semester.

Associate degree (2 år)
Om du fullfører 2 år på en Associate degree kan du overføre til et universitet i USA og deretter fullføre en hel bachelorgrad over 2 nye år. Dette kalles ofte et 2+2-forløp. Skolen har et eget Transfer Counseling Center hvor du kan få studieveiledning og hjelp til å overføre til et universitet i USA.Studietilbudet inkluderer bla. økonomi, design, miljøstudier, journalistikk, foto, musikk, dans og IT. Ta kontakt med en av våre studierådgivere om hvilke studiemuligheter du har ved SMC.

Studentlivet på Santa Monica College

Santa Monica College ligger ca. 3 km fra Santa Monica Beach, og har mange gode fasiliteter som studentene kan bruke. På campus finner studentene alt man skulle trenge som student. Her finner man pc-rom, treningsfasiliteter, områder for utøvende og visuell kunst og mange studentklubber. Campus har vunnet flere priser for sitt design og bærekraftighet, og her finner man fontener og koselige sittegrupper for studentene.

Det finnes ingen studentboliger på campus, men det finnes flere typer private studentleiligheter og andre typer boliger rundt i Los Angeles. Mange studenter bestiller et midlertidig bosted før avreise (f.eks. et hostel) for de første ukene i LA, fram til de finner et fast bosted.

Fakta

  • Antall studenter: 35 000
  • Antall internasjonale studenter: 3300
  • Akademisk kalender: Studiestart i januar og august/september
  • Obligatorisk introseminar holdes ca. 3-5 uker før studiestart
  • Santa Monica College er kjent som et av de beste community collegene i USA og er akkreditert av the Western Association of Schools and Colleges.

Vil du vite mer om studier på Santa Monica College?

Fant du ikke det du lette etter, eller har du spørsmål om SMC? Book et møte med oss! Våre studieveiledere har lang erfaring med å sende norske studenter til utlandet og kan svare på alt du lurer på. Når du booker et møte hos oss får du gratis studieveiledning og vi kan bl.a hjelpe deg med å søke, velge studieprogram, finne bolig og sette opp et budsjett. Du er hjertelig velkommen i en av våre butikker, men vi kan også ta møtet over telefon.

Book gratis studieveiledning

Hva kan jeg studere på SMC?

Som student ved Santa Monica College kan ta en 2-åring Associate degree. Studietilbudet inkluderer bla. økonomi, design, miljøstudier, journalistikk, foto, musikk, dans og IT.

Når du tar en Associate degree ved SMC har du muligheten til å overføre til et annet universitet i USA hvor du kan fullføre utdanningen din, og dermed uteksaminere med en bachelorgrad. Dette kalles ofte et 2+2-forløp fordi det krever at du fullfører 2 år ved SMC og 2 år ved et annet universitet.

Santa Monica College er ledende i California når det gjelder å overføre studenter til universiteter som University of California og Univesity of Southern California. SMC har et eget Transfer Counseling Center hvor du kan få studieveiledning og hjelp til å overføre til et universitet i USA.

Hvor mye koster det å studere på SMC?

Studieavgiften på SMC varierer etter studieretning og utdannelsesnivå. Nedenfor ser du veiledende priser for skoleåret 2022/2023:

  • Associate Degree fra 9264 USD per år
  • Study abroad fra 5790 USD per semester

Skolen krever at du kan vise at du kan finansiere studiet, totalt 35.500 USD som inkluderer studieavgifter for to semestre, boligomkostninger, bøker, mat og lommepenger (2022/2023).

Ta kontakt med våre studieveiledere for å få mer informasjon om priser på studier, levekostnader i California, bosted eller om du har noen andre spørsmål. KILROY tilbyr gratis veiledning.

Vil du vite mer?

Personlig studieveiledning

Få svar på alle dine spørsmål når du kontakter våre dyktige studieveiledere. De har selv enten studert eller reist mye i utlandet, og hjelper deg med hele søknadsprosessen.
Studieveiledning

Finansiering

Hvordan får du egentlig råd til å studere i utlandet? Kan du få støtte av Lånekassen? Hva med bo- og levekostnader?
Finansiering

Universitetsstipender

Noen universiteter i utlandet tilbyr universitetsstipender. Kravene for å få et universitetsstipend varierer, og kan bestå av både karaktersnitt, motivasjon og samfunnsengasjement. Hvis du er nysgjerrig på universitetsstipender kan du ta kontakt med en av våre studieveiledere.
Universitetsstipender

Inspirasjon

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...