{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.

Sport & Ernæring i Los Angeles


los-angeles-usa-venice-beach-skaters-cover
Se som liste

Studiestart

August & Januar

Beliggenhet

Santa Monica (LA), California

Opptakskrav

3.0 i snitt fra VGS

Støttet av Lånekassen?

Ja

Send forespørsel
Drømmer du om å bo i Los Angeles og ha Santa Monica Beach som nærmeste nabo? Med dette studietilbudet kan du ta 1-2 semestre med Sport & Ernæring ved Santa Monica College i Los Angeles.

Er du glad i å være aktiv og har stor interesse for idrett og helse? Sport & Ernæring på Santa Monica College vil gi deg bred kunnskap innenfor disse emnene, og vil forberede deg på en lengre utdanning og karriere innen idrett og helse. Og du, ved å studere 2 semestre med Sport & Ernæring på Santa Monica vil du også få PT-sertifisering!

Studentlivet i Los Angeles

Santa Monica tilhører Los Angeles, og som student ved Santa Monica College har du alle forutsetninger for å utforske og oppleve denne sagnomsuste storbyen. Det bor over 4 millioner mennesker i Los Angeles by, og er dermed USAs nest største by etter New York. Som alle andre storbyer i USA finner du et hav av kule nattklubber, konsertscener, restauranter, kafeer og museumer i Los Angeles.

Santa Monica ligger ved kysten sør for Malibu og nedenfor Hollywood og Beverly Hills, og det tar ca. 1 time med offentlig transport, eller 20 minutter med bil, fra Santa Monica inn til Los Angeles. I Santa Monica kan du se frem til å nyte verdensberømte strender, palmesus og deilig klima. 

Kort om Santa Monica College

Santa Monica College er kjent som ett av de beste community collegene i USA og er populær blant amerikanske, såvel som internasjonale studenter. Skolen ligger 3 km fra Santa Monica Beach og kan by på moderne og gode fasiliteter. Du finner også alt av restauranter, butikker og underholdning i umiddelbar nærhet av skolen.

Ditt semester ved Santa Monica College

Nedenfor kan du se en liste over potensielle fag du vil ta når du studerer Sport og Ernæring på SMC:

  • Achieving Lifetime Fitness
  • Advanced Fitness Lab
  • Healthy Lifestyle Food and Fitness
  • Field Experience
  • Introduction to Sports Injuries
  • 1 valgfritt fag

Hos oss er all studieveiledning gratis. Hvis du vil søke på Sport & Ernæring på Santa Monica College, er første steg å booke et uforpliktende møte med oss. Vi tar gjerne imot deg i en av våre butikker, men kan selvfølgelig også rådgive deg over telefon. 

Book gratis studieveiledning

Vil du vite mer om våre studietilbud?

Husk at dette studietilbudet kun er et forslag. Hvis tilbudet ikke er riktig for deg skal du ikke nøle med å kontakte oss. Hos oss får du gratis studieveiledning, og vi hjelper deg med å skreddersy det perfekte studietilbudet for deg! Våre studieveiledere har lang erfaring med å sende norske studenter til utlandet og kan svare på alt du lurer på.

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...