{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.

Studer på Bond University

Surf etter timene på Bond University
jente sykler på stranden i Gold Coast

Studere på Bond University

Bond University ligger på Gold Coast og kan by på noen av landets peneste strandområder. Det er kun en time til storbyen Brisbane og kort vei til fornøyelsesparker, golfbaner og uteliv.

Gold Coast og området rundt nyter et behaglig subtropisk klima med varme og fuktige sommerperioder, mens vintrene er tempererte og tørre. Selv om sommrene kan bli veldig varme, er man skånet fra den mye mer intense sommervarmen som en finner i de nordlige, tropiske delene av Queensland.

Undervisningsfasilitetene er svært imponerende, blant annet med en rettssal og børsauditorium som skal gi studentene en forsmak på hva man kan vente seg i arbeidslivet.

Bond University har meget gode forelesere som holder et høyt faglig nivå. De har gjerne internasjonal og praktisk bakgrunn og mange har doktorgrader innen sitt felt. Med Australias minste klassestørrelse målt i antall studenter per lærer får studenter en personlig oppfølging som er vanskelig å finne andre steder. Bond University har også et meget godt fritidstilbud med mange sosiale foreninger og idrettslag.

Akademisk omdømme

Bond University har blitt akkreditert av prestigetunge Association to Advance Collegiate Schools of Business for universitetets business fakultet. AACSB akkrediteringen gjør at Bonds Faculty of Business er i selskap med noen av verdens beste business skoler.

Good Universities Guide har tidligere gitt Bond University flere toppkarakterer enn noe annet universitet i Australia for "educational experience". Blant kategoriene som fikk toppkarakter var:

 • Teaching Quality
 • Generic Skills
 • Graduate Satisfaction
 • Staff-student Ratios
 • Staff Qualifications

Hvordan søker jeg på Bond University?

Vi anbefaler deg å søke på Bond University minst 3-4 måneder før studiestart. Bond University har løpende opptak. Hvis Bond University har fanget interessen din, kan du ta kontakt med oss. Vi hjelper deg gratis med å søke på Bond og bistår gjennom hele søknadsprosessen. Vi svarer på spørsmål og gir deg praktisk informasjon som du trenger før studiestart.

P.S. På Bond University starter studiene i september i motsetning til mange andre universiteter. 

Fakta

Antall studenter: 4500
Antall internasjonale studenter: 1800
Akademisk kalender: Studiestart i januar, mai og september.

Vil du vite mer om studier på Bond University?

Fant du ikke det du lette etter, eller har du spørsmål om Bond University? Book et møte med oss! Våre studieveiledere har lang erfaring med å sende norske studenter til utlandet og kan svare på alt du lurer på. Når du booker et møte hos oss får du gratis studieveiledning og vi kan bl.a hjelpe deg med å søke og velge studieprogram. Du er hjertelig velkommen i en av våre butikker, men vi kan også ta møtet over telefon.

Book gratis studieveiledning

Hva kan jeg studere på Bond University?

Bond University er spesielt anerkjent for fag innen film og tv, business, journalistikk, kriminologi, kommunikasjon, internasjonale relasjoner og idrettsvitenskap. Du kan studere:

 • Study abroad
 • Bachelorgrad
 • Mastergrad

Hvor mye koster det å studere på Bond University?

Studieavgiften på Bond University varierer etter studieretning og utdannelsesnivå. Her ser du veiledende priser:

 • Study Abroad (1-2 trimestre) fra 12 940 AUD per trimester
 • Bachelorgrad fra 21 600 AUD per trimester
 • Mastergrad fra 14 426 AUD per trimester

Hvis du skal studere i Australia kan du søke om både private stipender, utdanningsstipender og støtte fra Lånekassen.

Bond University har et stipend for bachelorstudenter der du kan få redusert skolepengene med inntil 50%. Et annet stipend gir 15 000 AUD i avslag på skolepengene i løpet av 2. året. Et tredje stipend gir 4 200 AUD til å dekke bo- og levekostnader i ett år. Studerer du i Australia kan du også få reisestøtte fra Lånekassen.

Ta kontakt med en av våre studieveiledere for å få mer informasjon om priser på studier, levekostnader i Australia, bosted eller om du har noen andre spørsmål. KILROY tilbyr gratis veiledning.

Vil du vite mer?

Personlig studieveiledning

Få svar på alle dine spørsmål når du kontakter våre dyktige studieveiledere. De har selv enten studert eller reist mye i utlandet, og hjelper deg med hele søknadsprosessen.
Studieveiledning

Finansiering

Hvordan får du egentlig råd til å studere i utlandet? Kan du få støtte av Lånekassen? Hva med bolig? Deltidsjobb på studiestedet?
Finansiering

Universitetsstipender

Noen universiteter i utlandet tilbyr universitetsstipender. Kravene for å få et universitetsstipend varierer, og kan bestå av både karaktersnitt, motivasjon og samfunnsengasjement. Hvis du er nysgjerrig på universitetsstipender kan du ta kontakt med en av våre studieveiledere.
Universitetsstipender

Vennligst fyll ut alle detaljer

Oops! Her gikk det noe galt ... Prøv igjen!

Lukk
Kontakt
Skriv til oss

Vet du akkurat hvor du vil studere eller synes du det er vanskelig å velge? Send oss dine tanker, ønsker og spørsmål, så sørger vi for at du får all informasjon og veiledning du trenger. Legger du igjen nummeret ditt vil det være enda enklere for oss å hjelpe deg med å finne frem til det riktige studiestedet for deg.

Dette feltet må fylles ut
Dette feltet må fylles ut

Takk for din henvendelse!

Du mottar først en email med informasjonen du sendte oss. Deretter vil en av våre studieveiledere se på henvendelsen din så fort det lar seg gjøre.

I mellomtiden kan du sjekke ut bloggen vår for studieinspirasjon.

PS. Sjekk Søppelpost/Spamfilter dersom du savner svar fra oss.

KILROY

 

Du vil snart motta en epostbekreftelse som sendes til {{email}}

Book et møte

Book et møte over telefon eller videomøte og få personlig studieveiledning, helt kostnadsfritt! Merk at vi for tiden har stor pågang, derfor vil vår responstid være noe lengre enn normalt.

 • {{ officeOption }}
Dette feltet må fylles ut

Tusen takk for din henvendelse, vi gleder oss til å hjelpe deg!

Du hører fra en av våre studieveiledere veldig snart for å bekrefte møtetidspunkt.
Vi har for tiden stor pågang så tilgi oss om det drøyer litt.

Savner du svar: Sjekk søppelpost/spamfilter, noen ganger blir vi blokkert...

KILROY

Du vil snart motta en epostbekreftelse som sendes til {{email}}

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...