{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.
Studere i Australia
Studere i Perth | KILROY

Studere i Perth

Perth er hovedstaden i delstaten Western Australia, og har flere ganger blitt rangert som en av de mest attraktive og trygge byene i verden. Byen har over 1,6 millioner innbyggere, og en tredjedel av Western Australias innbyggere bor i Perth. Byen er et attraktivt sted å flytte til for mennesker fra hele verden, og har blant annet en stor befolkningsandel med italienske og greske røtter.

Spør oss om studier i Perth

Vest-Australia har et mangfold av ulike kulturer. Studenter fra Asia, Europa, Afrika og Nord- og Sør-Amerika reiser til Perth for å studere. Western Australia har den andre mest mangfoldige studentpopulasjonen i Australia etter Northern Territory. Ved å studere i Perth vil du møte og jobbe med folk fra hele verden, og utvikle sterke sosiale og faglige nettverk.

Bo og leve i Perth

Å studere i Perth handler om mer enn bare studiene i seg selv. Det handler også om å oppleve en ny kultur, møte nye mennesker og å lære mer om seg selv. Perth, som er Australias fjerde største by, er kjent for sin klare blå himmel og hvite strender, og er dermed perfekt for en avslappet og sunn livsstil.

Er du glad i å kite og surfe, så er studier i Perth et flott utgangspunkt for å dyrke hobbyen! Med flest soldager i året av alle australske byer, så er det uansett gode muligheter for utendørsaktiviteter. På sommeren så vil du også finne en stor utendørskino i King's Park (rett ved UWA). Du har også en rekke internasjonale kulturarrangementer, kaféer, restauranter og konsertscener å velge mellom.

I Perth er levestandarden høy, og byen har blitt kåret av the Economist Intelligent Unit til å være en av verdens fem beste byer å bo i. Det velutbygde transportsystemet, som er subsidiert for studenter, gjør det enkelt og behagelig å reise rundt og oppleve naturen og områdene rundt Perth.

Kombiner byliv og strandliv i Perth

Hvis man ønsker en avveksling fra storbylivet i Perth, har byens nærområder mye å by på. Langs kysten finnes det små tettsteder, idylliske strender og storslagen natur. En kort fergetur unna finner du for eksempel Rottnest Island som byr på krystallklart vann og hvite sandstrender. Rottnest Island er dessuten kjent for sin aboriginske kultur, og er ansett som et sprirituelt sted blant det aboriginske samfunnet i Perth.

Cottesloe Beach er en av de mest populære bystrendene i hele Western Australia. Stranden ligger mellom Perths business distrikt og forstadene i vest, kun 15 minutter fra Perth sentrum. Cottesloe er kjent for sin laidback atmosfære og er det perfekte sted å nyte en bedre sjømat-middag mens solen går ned over det Indiske hav.

Noen timer sør for Perth finner du den lille byen Margaret River, som er kjent for sin vinproduksjon. Sør for Perth finner du også den lille havnebyen Fremantle (Freo), som er et populært feriested, både for turister og for Perths innbyggere. Andre vakre strender inkluderer Monkey Mia og Shark Bay nord i Perth.

Vil du vite mer om å studere i Perth?

Fant du ikke det du lette etter, eller har du spørsmål om å studere i Perth? Book et møte med oss! Våre studieveiledere har lang erfaring med å sende norske studenter til utlandet og kan svare på alt du lurer på. Du er hjertelig velkommen i en av våre butikker, men vi kan også ta møtet over telefon.

Book gratis studieveiledning

Perth

HVORFOR KILROY?

Gratis veiledning
Vi svarer på alle spørsmål du måtte ha om å studere i utlandet. Vår hjelp er helt gratis og det finnes ingen dumme spørsmål!
1-1
Du får din personlige studieveileder. Sammen skreddersyr vi din utdanning i utlandet basert på dine drømmer, ønsker og muligheter samt vår erfaring.
Vi guider deg fra A-Å
Vi hjelper deg med det du lurer på om studieretninger, finansiering, bo, stipend, visum og alt imellom.

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...