{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.
Studere på Sunshine Coast
Surfers Sunshine Coast Qld

Studere ved Sunshine Coast

I tillegg til å være en super studentdestinasjon, er Sunshine Coast en av Australias beste destinasjoner når det kommer til livskvalitet. Sunshine Coast byr på flotte strender, vakre solnedganger og soloppganger, fantastisk landskap og et festlig natteliv. I tillegg er det kort avstand til storbyen Brisbane.

Spør oss om Sunshine Coast

Livet som student ved Sunshine Coast

Regionen Sunshine Coast omfavner kystlinen fra Caloundra til Noosa, samt det frodige landskapet tilhørende Hinterland. Sunshine Coast byområde ligger like ved stillehavets kystlinje, kun en times kjøretur nord for Brisbane.

Sunshine Coast er kjent for sine supre surfestrender, parker og piknikkområder samt gode shoppingmuligheter. Området er praktisk anlagt og oppfordrer til at man benytter seg av de mange gå- og sykkelstiene langs strendene.

Regionen har en befolkning på over 300.000 mennesker, og er i rask vekst. I sammenheng med regionens utvikling, øker også forretningslivet og jobbmulighetene her. Dette bidrar blant annet til gode karrieremuligheter for uteksaminerte USC studenter.

Klimaet ved Sunshine Coast

Queensland er Australias solskinnstat med et gjennomsnitt på 263 solskinnsdager i året. Sunshine Coast har et subtropisk klima med varme, fuktige somre og tørre, milde vintre. I sommermånedene (desember - februar) ligger temperaturen på mellom 21 - 31 grader, mens vintermånedene (juni - august) har normalt en temperatur på mellom 9 - 19 grader.

Vil du vite mer om å studere på Sunshine Coast?

Fant du ikke det du lette etter, eller har du spørsmål om å studere på Sunshine Coast? Book et møte med oss! Våre studieveiledere har lang erfaring med å sende norske studenter til Sunshine Coast og kan svare på alt du lurer på. Du er hjertelig velkommen i en av våre butikker, men vi kan også ta møtet over telefon.

Book gratis studieveiledning

Sunshine Coast

Studenthistorier

Se flere studenthistorier

Vennligst fyll ut alle detaljer

Oops! Her gikk det noe galt ... Prøv igjen!

Lukk
Kontakt
Skriv til oss

Vet du akkurat hvor du vil studere eller synes du det er vanskelig å velge? Send oss dine tanker, ønsker og spørsmål, så sørger vi for at du får all informasjon og veiledning du trenger. Legger du igjen nummeret ditt vil det være enda enklere for oss å hjelpe deg med å finne frem til det riktige studiestedet for deg.

Dette feltet må fylles ut
Dette feltet må fylles ut

Takk for din henvendelse!

Du mottar først en email med informasjonen du sendte oss. Deretter vil en av våre studieveiledere se på henvendelsen din så fort det lar seg gjøre.

I mellomtiden kan du sjekke ut bloggen vår for studieinspirasjon.

PS. Sjekk Søppelpost/Spamfilter dersom du savner svar fra oss.

KILROY

 

Du vil snart motta en epostbekreftelse som sendes til {{email}}

Book et møte

Book et møte over telefon eller videomøte og få personlig studieveiledning, helt kostnadsfritt! Merk at vi for tiden har stor pågang, derfor vil vår responstid være noe lengre enn normalt.

  • {{ officeOption }}
Dette feltet må fylles ut

Tusen takk for din henvendelse, vi gleder oss til å hjelpe deg!

Du hører fra en av våre studieveiledere veldig snart for å bekrefte møtetidspunkt.
Vi har for tiden stor pågang så tilgi oss om det drøyer litt.

Savner du svar: Sjekk søppelpost/spamfilter, noen ganger blir vi blokkert...

KILROY

Du vil snart motta en epostbekreftelse som sendes til {{email}}

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...