{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.

Studer i England

Utsikt over London Bridge og Downtown London
Mann nyter utsikten over storbyen London om kvelden

Studere i England

I England går tradisjon og nyskapning hånd i hånd, ikke minst når det gjelder utdanning og studier. Prestisjetunge og ærverdige universiteter har i århundrer sørget for Englands akademiske omdømme. Samtidig er England ultramoderne, med nye utdanningsinstitusjoner og en av Europas mest multikulturelle befolkning.

Hvor kan jeg studere i England med KILROY?

Vi tilbyr studier i England i følgende byer:

Spør oss om studier i England

Finner du ikke det du så etter? Ta kontakt med oss! Vi har nylig inngått et samarbeid med en partner som  lar oss hjelpe deg med å komme inn på flere universiteter i England.

Utdanningssystemet i England

En bachelorgrad tar som regel tre år. En Honours Degree er en bachelorgrad på et særlig høyt akademisk nivå som gjerne også tar lengre tid. En master tar som regel ett år og tilbys i de to variantene Taught Masters (basert på undervisning samt en avsluttende oppgave) og Research Masters (nesten utelukkende selvstudium med veileder). Enkelte læresteder tilbyr dessuten ulike postgraduate diplomas/certificates som et alternativ til det ordinære masterstudiet. Du kan også ta delstudier av et halvt til ett års varighet som del av en norsk grad.

Hva kan du studere i England

  • Bachelorgrad
  • Mastergrad
  • Study abroad

Studentlivet i England

England er et moderne, energisk og internasjonalt samfunn med stor fremtidstro. Dessuten handler det selvsagt også mye om fotball, pubkultur, tea-time, sjarmerende landsbyer, flott natur, sørlige badebyer og gjestfrie mennesker som bidrar til å krydre studietiden din med gode opplevelser. Det er veldig populært å studere i England, og gjennom studietiden kommer du derfor til å bli kjent med studenter fra alle verdens hjørner!

Fakta om England

Folketall: Ca. 56 millioner
Hovedstad: London
Største byer: London, Birmingham, Leeds, Sheffield, Manchester
Språk: Engelsk
Valuta: Britiske pund (£)
Tidssone: -1

Vil du vite mer om studier i England?

Våre studieveiledere har lang erfaring med å sende norske studenter til utlandet og kan svare på alt du lurer på. Når du booker et møte hos oss får du gratis rådgivning om studier i England og vi kan bl.a hjelpe deg med å søke, velge studieprogram, finne bolig og sette opp et budsjett.
Du er hjertelig velkommen i en av våre butikker, men vi kan også ta møtet over telefon.

Book gratis studieveiledning

England

Hvorfor KILROY?

Gratis veiledning
Vi svarer på alle spørsmål du måtte ha om å studere i utlandet. Vår hjelp er helt gratis og det finnes ingen dumme spørsmål!
1-1
Du får din personlige studieveileder. Sammen skreddersyr vi din utdanning i utlandet basert på dine drømmer, ønsker og muligheter samt vår erfaring.
Vi guider deg fra A-Å
Vi hjelper deg med det du lurer på om studieretninger, finansiering, bo, stipend, visum og alt imellom.

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...