{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.
Studer i Bournemouth
Studer i Bournemouth

Studere i Bournemouth

Bournemouth er et av de mest populære turistmålene på Englands sørkyst. Byen har en fin, lang sandstrand, gode overnattings- og underholdningstilbud, mildt klima og kort vei til Jurassic Coast, landsbygda i Dorset, Hampshire og Devon. Denne delen av kystlinjen har det varmeste og tørreste klimaet i England, og flest solskinnsdager. Vi samarbeider med Bournemouth University.

Spør oss om studier i Bournemouth

Studentlivet i Bournemouth

Bournemouth har til sammen rundt 164.000 innbyggere. Livsstilen i Bournemouth bærer preg av det behagelige klimaet og byen er kjent for sin kystlinje. Her kan man for eksempel seile og bade om sommeren, eller nyte de mange pubene, teatrene, utestedene og restaurantene byen har å tilby. Det finnes også gode shoppingmuligheter i sentrum. Her er det litt mindre hektisk enn metropolen London, som kun ligger to timer unna. Sentrum er delt i to hovedgater med cafeen Obscura Cafe i midten, som gir deg en perfekt mulighet til å sitte ned, og la verden fare forbi deg.

Vi hjelper deg å søke på:

  • Bachelorgrad
  • Mastergrad
  • Sommerskole (2 uker)

Finner du ikke det du så etter? Ta kontakt med oss! Vi har nylig inngått et samarbeid med en partner som  lar oss hjelpe deg med å komme inn på flere universiteter i England.

3 gratis aktiviteter i Bournemouth

  • Hager og parker: Bournemouth byr på et stort utvalg av flotte offentlige parker og parker. Et område som i særs burde utforskes er Bournemouth's Gardens. Denne samlingen av flere offentlige hager er delt opp i tre deler: Lower Gardens som ligger tett på sjøen; Central Gardens som ligger i sentrum; og Upper Gardens.
  • Sykling: Er du en som elsker fart og adrenalin mens du setter utfor med sykkelen? Eller kanskje du ønsker å teste formen med speed-racing langs landeveien? Eller er en avslappet sykkeltur med vennegjengen mer din greie? Bournemouth kan imøtekomme alle ønsker!
  • Strender: ha solkrem og håndkle klart... 11 km med prisvinnende strender venter på deg!

Vil du vite mer om å studere i Bournemouth?

Fant du ikke det du lette etter, eller har du spørsmål om å studere i Bournemouth? Book et møte med oss! Våre studieveiledere har lang erfaring med å sende norske studenter til England og kan svare på alt du lurer på. Du er hjertelig velkommen i en av våre butikker, men vi kan også ta møtet over telefon.

Book gratis studieveiledning

Bournemouth

Vennligst fyll ut alle detaljer

Oops! Her gikk det noe galt ... Prøv igjen!

Lukk
Kontakt
Skriv til oss

Vet du akkurat hvor du vil studere eller synes du det er vanskelig å velge? Send oss dine tanker, ønsker og spørsmål, så sørger vi for at du får all informasjon og veiledning du trenger. Legger du igjen nummeret ditt vil det være enda enklere for oss å hjelpe deg med å finne frem til det riktige studiestedet for deg.

Dette feltet må fylles ut
Dette feltet må fylles ut

Takk for din henvendelse!

Du mottar først en email med informasjonen du sendte oss. Deretter vil en av våre studieveiledere se på henvendelsen din så fort det lar seg gjøre.

I mellomtiden kan du sjekke ut bloggen vår for studieinspirasjon.

PS. Sjekk Søppelpost/Spamfilter dersom du savner svar fra oss.

KILROY

 

Du vil snart motta en epostbekreftelse som sendes til {{email}}

Book et møte

Book et møte over telefon eller videomøte og få personlig studieveiledning, helt kostnadsfritt! Merk at vi for tiden har stor pågang, derfor vil vår responstid være noe lengre enn normalt.

  • {{ officeOption }}
Dette feltet må fylles ut

Tusen takk for din henvendelse, vi gleder oss til å hjelpe deg!

Du hører fra en av våre studieveiledere veldig snart for å bekrefte møtetidspunkt.
Vi har for tiden stor pågang så tilgi oss om det drøyer litt.

Savner du svar: Sjekk søppelpost/spamfilter, noen ganger blir vi blokkert...

KILROY

Du vil snart motta en epostbekreftelse som sendes til {{email}}

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...