{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.
Studer i Bristol
Studere i Bristol

Studere i Bristol

Bristol er den ultimate studentbyen i Storbritannia. Den har en unik blanding av moderne og tradisjonelt byliv, som er livlig, morsom og multikulturell. Bristol er blitt utnevnt til kontinentets beste småby av "The European Cities and Regions of the Future report". Bristol er den største byen sørvest i England og kun 90 minutter med tog fra London.

Spør oss om studier i Bristol

Livet i Bristol

Gode transportforbindelser og en internasjonal flyplass gjør denne historiske byen til en attraktiv destinasjon for studenter. Bristol er en vakker by like ved kysten. Utenfor byen finner man den rolige og fredelige "countryside". Ikke langt unna finner du også byer som Bath og Cardiff, og muligheter til utflukter til nydelige steder i Wales og sør-England.

Bristol har et mildt klima, med friske vintre og varme somre. I Bristol skjer det alltid noe; for eksempel den verdensberømte Bristol International Balloon Fiesta, St. Paul's Carnival, the Harbourside Festival og mye mer.

Avhengig av hvilket humør du er i, så kan du gå over Clifton Suspension Bridge, besøke @-Bristol naturvitenskaplige museum, spasere opp den trendy Park Street med sine unike butikker og mange kafeer, eller så kan du gå og shoppe i den moderne og nye Cabot Circus - som har en mengde butikker, restauranter og "the Showcase Cinema de Lux". Uansett hva du foretrekker så har Bristol noe å tilby deg!

Vi samarbeider med University of the West of England i Bristol som tilbyr grader på bachelor- og masternivå, og sommerskole (2 uker i juli/august).

Finner du ikke det du så etter? Ta kontakt med oss! Vi har nylig inngått et samarbeid med en partner som lar oss hjelpe deg med å komme inn på flere universiteter i England.

Vil du vite mer om å studere i Bristol?

Fant du ikke det du lette etter, eller har du spørsmål om å studere i Bristol? Book et møte med oss! Våre studieveiledere har lang erfaring med å sende norske studenter til England og kan svare på alt du lurer på. Du er hjertelig velkommen i en av våre butikker, men vi kan også ta møtet over telefon.

Book gratis studieveiledning

 

Bristol

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...